≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zatvorim oči i odem u svoj svet u kojem ću te naći": Tužne reči oca ubijene Ivane Krivokapić

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za ovaj svirepi zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji je i dalje u bekstvu

  • 1
Ubijena Ivana Krivokapić Foto: Privatni album/Ustupljena fotografija

Ivana Krivokapić ubijena je u stanu na Zvezdari 24. decembra 2022. godine, a za ovaj svirepi zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji je i dalje u bekstvu. Za njim je raspisana Interpolova poternica.

Od njenog ubistva na današnji dan prošlo je tačno 17 meseci, a Ivanin otac Slobodan napisao je potresnu objavu na svom Fejbuk profilu.

"Kada osetim da klonem, kada me sve tuge nađu u jednom danu, tad zatvorim oči i odem u svoj svet. U kojem ću te naći, iz kojeg ne ideš. Često pomislim i poželim da dodirnem nebo, da ti se barem na kratko približim. Golubice moja mila".

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo reči o sumnjivoj smrti, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja.

Jetmir Gočaj Foto: Facebook, Jetmir Gočaj

Sumnja se da je Jetmir Gočaj 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova ubio Ivanu Krivokapić, sa kojom je. navodno, bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, Gočaj ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

On je istog dana napustio državu.

Inače, Ivanini otac i majka dali su prvu i jedinu priču o njoj koju možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak brutalnog hapšenja 4 osumnjičena za pripremanje ubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    24. maj 2024 | 13:49

    Finog decka nasla? Kako je roditelji ne naucise, makar neke osnovne stvari koje ce joj trebati kroz zivot? Ne siptara i sa siptarom pa da je poslednji, na zalost desilo se i ovo je samo posledica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA