≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo ko je danas svedočio u slučaju ubistva Danke Ilić: Jedan od njih dobro poznaje Dejana i Srđana

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direkotor JKP ,,Vodovod ,, Goran Pavić odmah nakon zločina koji su počinili radnici preduzeća na čijem je on bio čelu, iz moralnih razloga podneo ostavku.

  • 3
Dejan Dragijević i Srđan Janković, Danka Ilić Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

U Višem Javnom Tužilaštvu u Zaječaru danas su u cilju dalje istrage saslušani novi svedoci vezano za slučaj nestanka i ubistva maleDanke Ilić koji bi eventualno mogli da dovedu do rešavaja ovog veoma teškog i komplikovanog krivičnog dela.

,,Danas je u svojstvu svedoka saslušan direkotor JKP ,,Vodovod,, iz Bora , Goran Pavić kao i jedan meštanin sela Luka . U toku sutrašnjeg dana biće ispitana još dvojica svedoka , za Telegraf.rs kažu u VJT u Zaječaru.

Kako nezvanično saznajemo , svoj iskaz pred tužiocem pored direktora Pavića dao je i prijatelj osumnjičenog za ubistvo Srđana J. iz Luka. On mu je prema nepotvrđenim informacjama često pozajmljivao automobil, pa se sada postavlja pitanje da li je taj automobil korišćen i u krivičnom delu, koje se Jankoviću stavlja na teret.

Doboro upućne izvor u tok istrage navodi, da je direkotor JKP ,,Vodovod ,, Goran Pavić odmah nakon zločina koji su počinili radnici preduzeća na čijem je on bio čelu, iz moralnih razloga podneo ostavku.

Inače , pred tužiocem je izneo iskaz u kome je dao odgovore vezano za radne obaveze i zadatke koje su radnici Janković i Dragijević imali tog

dana u Banjskom Polju. Podsetio je na radne naloge koje su imala dvojica radnika i na kojim lokacijama je trebalo da obave nove radne zadatke , ističe dobro upućen izvor u istragu vezano za ovaj monstruozni zločin .

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Video: Osumnjičeni za ubistvo Danke stizu u tužilaštvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A?

    27. maj 2024 | 13:50

    Kad će na klupu onaj što je rekao da "upravo sad vode policiju do tela"? Onaj isti koji je rekao da će ubistvo pevačice "rešiti do ponedeljka".

  • Dend

    27. maj 2024 | 16:40

    Grupna soba u zatvoru za ovakve je pravo rešenje da se sete svega što su zaboravili a pogotovo primena tretmana za ubice dece, silovatelje ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA