Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ubiću te ako me ostaviš": Surčinac napao ženu sa kojom ima maloletnu decu, "divljao" i kada je došla policija

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preti mu kazna od 2 godine zatvora

  • 3
nasilje nad ženom, hapšenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Protiv okrivljenog B.L. (41) Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva podneo optužni predlog zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici.

On je, kako se navodi, 14. maja u Surčinu, u stanju smanjene uračunljivosti do stepena bitnog, ali ne i bitno, usled prolongirane emocionalne napetosti pretnjom da će je, ukoliko ga bude ostavila, prebiti i ubiti, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrozio spokojstvo člana svoje porodice – vanbračne supruge.

Sve to je ponovio i u prisustvu policijskih službenika koji su po prijavi intervenisali, usled kog ponašanja okrivljenog je oštećena osetila strah za sopstveni život i bezbednost sebe i svoje maloletne dece.

Javni tužilac je predložio sudu da se prema okrivljenom produži pritvor, da se okrivljeni oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine, da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom i da ga sud obaveže da naknadi troškove krivičnog postupka.

(Telegraf.rs)

Video: Mediji tvrde da je na snimku Buba Koreli: Muškarac se na ulici jezivo iživljava nad devojkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan S

    11. jun 2024 | 17:04

    Danas smo u prilici da svakodnevno čitamo o dešavanjima u vezi nasilja nad ženama, često sa smrtnim ishodom na svirepe i mostruozbe načine. Mislim da je doslo vreme i da je jedini način da se prevencija takvih krivičnih dela rešava na taj način da u situaciji iz teksta počinilac dela bude najstrože kažnjen dugotrajnom zatvorskom kaznom. Nikakve zabrane prilaska i slično tu ne pomažu. Mi kao društvo konačno moramo da zaštitimo naše ćerke, sestre i majke. Ono što nam se dešava je nedopustivo i mora se nasilnicima konačno stati na put. Podrška za sve žene u borbi za svoja osnovna ljudska prava i pre svega život sebe i svoje dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA