Održana Humanitarna modna revija Purity akademije: Cilj je ostvaren, Jovan u ponedeljak nastavlja lečenje (FOTO)

Cilj modne revije je bio prikupljanje sredstava za lečenje dvogodišnjeg, Jovana Stankovića koji boluje od retkog oblika zloćudnog tumora na mozgu

  • 0

U petak je na brodu "Principal", na Ušću u Beogradu, održana humanitarna modna revija "Purity fashion provocation 8.0" u organizaciji Akademije Purity.

Cilj modne revije je bio prikupljanje sredstava za lečenje dvogodišnjeg, Jovana Stankovića koji boluje od retkog oblika zloćudnog tumora na mozgu. Nakon uspešno obavljene operacije trenutno su mu potrebna novčana sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu.

Foto: Promo

Publika koja je popunila show room na brodu "Principal" uživala je u modnim kreacijama osam modnih kreatora i to Anica Jovanović, Stefan Ćertić, Dobrica Stojanović, Maja Krsmanović, Anđelka Rakić, Tamara Knežević, Milica Cerenić, Anđela Branković, a njihove kreacije su nosile manekenke iz kompanije "Miss Yu".

Foto: Promo

Organizatori se posebno zahvaljuju donatorima koji su nesebično što finacijski što materijalno pomogli ovu njihovu akciju, a to su brod "Principal", L&S Jokić, Vinarija Gitarić, kompanija "Miss Yu".

Foto: Promo

Kako smo nezvanično saznali glavni cilj je ostvaren i mali Jovan bi u ponedeljak trebao da nastavi lečenje. Organizatori su nam rekli da su na ovoj humanitarnoj reviji prikupljena značajna novčana sredstva ali tačnu cifru još ne znaju zato što je i veliki broj kreatora svoje kreacije ponudio na prodaju koja će se odvijati preko Akademije "Purity", a ta i sredstva koja su prikupljena na reviji biće uplaćena na Jovanov račun za pomoć.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA