Posetite u petak pijacu u Obrenovcu, kupite nešto domaće i pomozite obolelilma od retkih bolesti

Posetioci će moći da pomognu obolelima, ali i malim proizvođačima da njihovi proizvodi postanu vidljivi

  • 0

Pijaca je oduvek bila mesto na kom ćete upoznati sva lica jednog grada, mesto ekonomske i kulturne komunikacije ljudi i velika pozornica ljudskih sudbina. A u petak 29. juna, Obrenovačka pijaca postaje Veseli bazar, mesto zabave i pozitivne energije, gde će se od 19 do 22h okupiti poljoprivredni proizvođači, porodične radionice, zanatlije i umetnici.

Poljoprivrednici, male porodične radionice, zanatlije i umetnici će na šarenim tezgama izlagati svoje proizvode koji će se prodavati po promotivnim / proizvodnim cenama. Za dobru atmosferu će biti zaduženi članovi Centra za očuvanje tradicije I kulture ''Termoelektrane Nikola Tesla'' Obrenovac, a vama ostaje da opustite brze noge i raspevate grlo. U tome će vam, svakako, pomoći besplatna degustacija vina, piva, rakije, delikatesa…

Stefan (20) već 2 godine vodi bitku za život: Ima leukemiju i trpi jake bolove, potrebna mu je naša pomoć da pobedi opaku bolest (FOTO)

"Veseli Bazar- Obrenovačka pijaca" je manifestacija humanitarnog karaktera na kojoj će se prikupljati sredstva za za Fond "Ivan Batinić" - Udruženje za pomoć obolelima od teških i retkih bolesti.  Organizator, Javno komunalno preduzeće Obrenovac, se i na ovaj način uključuje u život zajednice pospešujući poljoprivrednike, privrednike, zanatlije, proizvođače cveća i druge da pokažu šta sve naš grad poseduje.

Kupite domaće proizvode i pomozite obolelima, Foto: Aleksandra Kostic

Cilj ove kulturno-trgovačke večeri je da se da početni impuls i podrže mali proizvođači na čitavoj beogradskoj opštini. Prema rečima Zorana Lapčevića, direktora Javno komunalnog preduzeća Obrenovac, ova manifestacija će pomoći da se Obrenovačka pijaca doživi na jedan potpuno drugi način, kao srce i duša Obrenovca i mesto na kome se građani druže i s radošću dočekuju goste.

Dođite da probate nešto novo i domaće što u marketima ne možete naći, da kupite originalni proizvod vrednih ruku i da provedete lepo letnje veče u divnom i razdraganom društvu. Veseli bazar vas očekuje na Obrenovačkoj pijaci u petak 29. juna od 19 do 22h, a ulaz je slobodan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA