Stefan je otišao kod lekara samo zbog prehlade, a tamo je saznao da počinje borbu za život: Njegovi drugari su snimili video i mole nas za pomoć (VIDEO)

Stefan Subotić (20) boluje od akutne limfoblastne leukemije, sada na scenu stupamo mi!

  • 0
Stefan Subotić

Foto: Privatna arhiva

Odlazak Stefana Subotića (20) kod lekara zbog prehlade se pretvara u noćnu moru saznanjem da boluje od akutne limfoblastne leukemije. Mladić se poslednjih godinu i po dana bori za život. U tome mu od nedavno pomažu i drugari koji su snimili video da mu pomognu da prikupi novac, jer Stefanu za dalje lečenje treba više od 150.000 evra.

Stefan ima 20 godina i leukemiju koja ga ubija: Samo mi možemo da mu pomognemo da pobedi u najvažnijoj borbi (FOTO)

- Mi očekujemo vašu pomoć. Teško je moliti za novac, nije prijatno, ali mi na taj način molimo za život našeg druga, jednog mladića koji tek treba da živi, da se smeje sa nama, veseli i čini nas srećnima kao što je to radio do sada - kaže drugarica.

Do sada je prošao kroz tri ciklusa hemioterapije i osam zračenja. Kada je nađen stopostotni donator, sve je bilo spremno za transplantaciju. Ali poslednjom analizom krvi, utvrđeno je da blasti nisu u potpunosti nestali i da se bolest vratila agresivnija i jača.

Stefan je otputovao u Nemačku na dalje lečenje, gde ga očekuju terapije i priprema za transplantaciju koštane srži. Čeka ga težak put ka ozdravljenju i nada da će dobiti ovu životnu bitku.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Stefana.

Stefan se leči u Nemačkoj, Printskrin: budihuman.rs

Svi koji mogu i žele da pomognu Stefanu, mogu to da učine na sledeće načine:

Dinarski račun: 160-483612-69

Devizni: 00-540-0002304.6

IBAN broj: RS35160005400002304623

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Upiši 360 i pošalji SMS na 3030 (za Srbiju), cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje)

Upiši human360 i pošalji SMS na 455 (za Švajcarsku), cena poruke je 20 CHF. Pomoć može da se uputi i putem linka e-doniraj.

VIDEO/Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA