Održan humanitarni koncert za malu Martu (FOTO)

Marta Mirković (11) vodi svoju najveću životnu bitku: nakon što joj je u proleće dijagnostifikovan tumor na mozgu, devojčica je, posle niza teških operacija, od juna ove godine u komi

  • 1

Humanitarni koncert za malu Martu, devojčicu koja je u komi, održan je 20.09. ispred platoa muzeja 25. Maj. Organizator koncerta je opština Savski venac na inicijativu jednog broja roditelja Martinih školskih drugara.

Učešće u koncertu su uzeli: Amadeus bend, Sergej Ćetković,  Mari Mari, Džoni Ranković i "The Churlians", Žika Jelić Ju grupa, Vesna Pavlović, Boris Režak, Baletska škola "Farfalline", Studio plesa Ris, Grupa "The colors of dance".

Foto: Promo/ Srđan Raškaj

Marta Mirković (11) vodi svoju najveću životnu bitku: nakon što joj je u proleće dijagnostifikovan tumor na mozgu, devojčica je, posle niza teških operacija, od juna ove godine u komi. Jedina nada je lečenje u inostranstvu. Novac se i dalje prikuplja za nastavak lečenja male Marte, a ukoliko želite da pomognete ovo su brojevi za uplatu.

Foto: Promo/ Srđan Raškaj

Žiro račun: 160-5110200197575-78 ili pošaljite SMS 532 na 3030.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 25. septembar 2018 | 19:15

    Е Србијо жалосна си кад ово пролази неприметно!!!Главно је да имате за поруке за задругу и парове!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA