Prvi put u istoriji fudbala – humanitarna utakmica propalih fudbalera: Poznate ličnosti pozivaju sve da se priključe u borbi za našu decu (VIDEO)

Glumci i voditelji, Dimitrije Banjac, Zoran Kesić, Inspektor Blaža i mnogi drugi, pozivaju na humanitarnu utakmicu 10. oktobra u Rakovici

  • 3
„Utakmica propalih fudbalera“ Foto: Promo

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa povezivanjem sporta i humanosti i organizacijom humanitarnih utakmica, ali iako smo navikli na revijalne utakmice najvećeg formata koje okupljaju legandarne jugoslovenske i srpske igrače, ovoga puta nas očekuje nešto zaista drugačije.

Dimitrije Banjac, poznatiji kao Đorđe Čvarkov, poziva na "Utakmicu propalih fudbalera", kako su se iz milošte nazvali sami učesnici:

Na stadionu FK Rakovica 10. oktobra od 18 časova biće odigrana jedinstvena revijalna humanitarna utakmica, prvi put u svetu, jer će okupiti nekada mlade i perspektivne igrače iz Rakovice, koji nisu uspeli u fudbalu, a koji žele da se okupe i kroz druženje pomognu Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije „Zajedno za život“.

Jedno je sigurno, ljudske visine jesu dostigli, jer svaki igrač koji učestvuje na utakmici uplatiće kotizaciju u značajnom iznosu za igranje na samoj utakmici u Humanitarne svrhe, a sva sredstva namenjena su Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pomaže oboleoj deci u procesu lečenja, kao i njihovim roditeljima.

Uvek zabavni Inspektor Blaža, poručio je da su kao sportisti odavno propali ali su zato izvrsni kao ljudi:

Jedno je sigurno, posetioci koji dođu neće ostati ravnodušni, najviše zbog ljudskog i humanog poteza ovih momaka koji svoje okupljanje koriste u najbolje moguće svrhe, kao i njihovim fudbalskim znanjem.

(Kristina Stojanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA