Humanitarni koncerti za malog Nikolu (3): Uživajte u muzici i pomozite dečaku da se izbori sa rakom

Nidži je dijagnostifikovan neuroblastom 4. stadijum

  • 5

Dva humanitarna folklorna koncerta za pomoć Pavlović Nikoli (3) iz Aranđelovca, održaće se u aprilu na dve scene različite scene, a na njima će na stupiti brojna Kulturno-umetnička društva. Ovaj maleni heroj bori se sa velikim bolovima u svom telu.

Naime, on je početkom oktobra iz Aranđelovca stigao je u Tiršovu zbog jakih bolova koji su se pojavili oko 20 dana ranije, u stomaku, kukovima, nogama, ali ni to, ni povišena temperatura lekarima koji su ga prvobitno lečili nisu govorili šta sa detetom nije u redu.

Doktori sa Tiršove posumnjali su odmah na tumor. Nažalost, njihove pretpostavke su se ispostavile kao tačne. Nidži je dijagnostifikovan neuroblastom 4. stadijum.

Foto: Privatna arhiva

Prvi koncert je zakazan za 20.april u 18 časova na sceni "Božidarca", a  na njemu će učestvovati dečiji i omladinski ansambli.

Drugi koncert najavljen je za 22. april u 19:30 časova na sceni "Pozorišta na Terazijama". Učestvuju izvođački ansambli, kao i inostrane trupe. Specijalni gost, ali i gost iznenađenja je Španac koji dolazi iz Švajcarske.

Cena ulaznica je 300 rsd.

Prelepe koreografije i tačke za malog Nikolu izvešće: KUD "Nikola Tesla" GSP, AKUD "Branko Krsmanović", KUD "Krajina", FA "Šiljkan", ANIP "Taurunum",  KUD "Srbija 011", KUD "Ripanj".

Dođite da uživate, ali prvenstveno da pomognete malom Nidži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    12. mart 2019 | 09:41

    Sramota za poznate muzičare, što se ne uključuju u takve koncerte, mnogo, mnogo više. Njihovo malo drugom znači mnogo,život.

  • Дејан Младеновић

    12. mart 2019 | 13:53

    Најлепше молим редакцију да доставе број рачуна или смс број како да се Ници помогне из иностранства

  • Dejan

    22. mart 2019 | 19:49

    Bravo za organizatora kada je ovako nesto uradio.SVI ZA NIKOLU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA