≫ 

Lekari su mislili da će biti kao biljka, a on je progovorio i bori se kao lav: Pred Vukom su nove bitke

Vuk boluje od cerebralne paralize

  • 1

Mali Vuk Lojković (10) je jedan od četvoro braće i sestara. Nažalost, za razliku od njih, Vuk boluje od cerebralne paralize. Već od njegovog šestog meseca roditelji su pokušavali da mu pomognu različitim terapijama, ali one nisu davale rezultate.

Na kraju su probali i vrlo skupu terapiju matičnim ćelijama u Beču. Za razliku od prethodnih, taj tretman je Vuku mnogo pomogao. Medutim, da bi bio uspešan, neophodno je da se primeni više puta. Već posle prve terapije malom Vuku je mnogo bolje.

I dalje ne hoda, ali je počeo da govori i vid mu se poboljšao. Pored terapije matičnim ćelijama, neophodna je i rehabilitacija u banji Renona u Slovačkoj, delfino terapija u Antaliji, tretmani kod logopeda, kao i kupovina suplemenata za jačanje organizma.

Za neophodne tretmane potrebna su veća finasijska sredstva, zato budimo humani i upišimo 80 i pošaljimo SMS na 3030. Vuku možete pomoći i uplatom na račun u Komercijalnoj banci 205-9011005351825-06.

VIDEO: Ovako je izgledala transplantacije rožnjače kod malog Aleksandra starog samo deset dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    5. april 2019 | 08:18

    Izdrzi i biti se kao lav!Svi smo ponosni na tebe,i nadam se da ima jos dobrih ljudi,koji ce ti pomoci da uspes u ovoj borbi!Budite jaki!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA