Anđela je stalno nasmejana, voli da crta, pametna je i druželjubiva: Da bi ostala takva, potrebna joj je naša pomoć za kupovinu slušnog aparata

Anđela redovno ide na govorne vežbe u Centar za rehabilitaciju govora KCS

  • 5

Devojčici Anđeli Stojanović (7) je u prvoj godini života dijagnostikovano obostrano teško oštećenje sluha, zbog čega nosi slušne aparate. 

Međutim, zbog velikog oštećenja, aparati ne pokrivaju njeno slušno polje i ona uopšte ne reaguje na zvuk, što kao posledicu ima nemogućnost napretka i zavoja govora.

Anđela redovno ide na govorne vežbe u centru za rehabilitaciju govora u Kliničkom centru Srbije. Da bi ostvarila napredak i uspeh u slušanju i govoru, potrebna su joj dva slušna aparata velike jačine, koji pokrivaju njeno slušno polje i tako joj olakšavaju komunikaciju sa spoljnim svetom.

"OTICON" APARATI

Anđela je vesela, pametna, samostalna, druželjubiva, voli ljude, životinje i prirodu. Stalno je nasmejana, voli da crta, vozi rolere i bicikl. Da bi joj život bio potpun, potrebno joj je da čuje zvuke oko sebe i upozna svet kakav jeste, da priča sa svojim vršnjacima, čuje njihov smeh, zvuk kiše i mamino dozivanje. Da bi to postigla potrebni su jaki "Oticon" aparati koji jedini pokrivaju njeno slušno polje i pomažu pri teškom oštećenju sluha.

Svi koji to žele, mogu da pomognu devojčici Anđeli tako što će upisati 635 i poslati SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

DINARSKI RAČUN: 160-537851-21

DEVIZNI EUR: 00-540-0002883.8

IBAN: RS35160005400002883810

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

VIDEO/Čudo iz blizine: Ovako je izgledala transplantacije rožnjače kod malog Aleksandra starog samo deset dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REPENT

    9. april 2019 | 17:50

    Bolje ne cut nego bit ceo život na aparate, imam jednog prijatelja koji se ne skida sa aparata non stop igra kladionicu ili aparat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA