• 3

Malenoj Hani (2) je potrebna naša pomoć: Na svakih 10 dana mora u Švajcarsku da primi hemoterapiju

Otac sa privremenim zaposlenjem i nezaposlena majka apeluju na sve ljude dobre volje da olakšaju težak period a porodicu

  • 3

Hani Gligorov, dvogodišnjoj devojčici iz Bunuševca kod Vranja, otkriven je tumor na oba oka, a njeno dalje lečenje, nakon Niša i Beograda nastavljeno je u Švajcarskoj.

Hana i njeni roditelji na svakih 10 dana moraju u Švajcarsku zbog daljeg lečenja, a kako su lekari najavili, dvojčica do svoje šeste godine mora na redovne kontrole.

Otac devojčice Novica Gligorov, kaže da su on i supruga bez posla, kao i da imaju još jednu četvorogodišnju devojčicu.

- Bolest je otkrivena početkom leta. Nakon Kliničkog centra u Beogradu, upućeni smo na Institut za onkologiju. Hana je u Beogradu primila već jednu hemoterapiju, a lečenje je nastavljeno u Švajcarskoj. Od avgusta, pa na dalje odlazimo u Švajcarsku, jer Hana tamo prima terapiju.

Trebalo bi opet da otputujemo, moramo na svakih desetak dana da idemo. Troškove lečenja u Švajcarskoj pokriva Fond za zdravstveno osiguranje, a ostalo, kao što su put i smeštaj, moramo sami da platimo. Supruga je bez posla, a ja povremeno radim kao moler - kaže Gligorov.

On apeluje na sve ljude dobre volje, kao i firme i preduzeća, da pomognu koliko mogu, kako bi im olakšali da Hani obezbede adekvatno lečenje.

Svi koji žele da pomognu porodici Gligorov, mogu sredstva da uplate na račun u Komercijalnoj banci 205-9011006064889-52. Za ove namene otvoren je i devizni račun kod Vojvođanske banke RS35325934170246893538, na ime Novice Gligorova.

(S. T.)

Komentari

  • Draga

    Dajte SMS

  • Dragana

    Zivim u baselu ako ikako mogu da pomognem oko smestaja neka mi se javi porodica!

  • Baster

    Zašto ne može na 3030,BUDI HUMAN?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima