Kako je odrasloj osobi kada je nepokretna: Nataša (41) ne može to ni da opiše, jer ne govori

Nataši Terzin je neophodna kontinuirana neurorehabilitacija robotikom u Zagrebu, zdravstveno stanje joj se znatno poboljšalo posle nekoliko tretmana

  • 0
Nataša Terzin Printskrin: Budi human

Nataša Terzin (41) od rođenja boluje od cerebralne paralize. Od rođenja je nepokretna, ne može da govori, ne može sama da jede i u potpunosti je zavisna od svojih roditelja. Bolest je najteža za nju samu, ali svaki pomak koji lečenja nude Nataši i njenoj porodici znači mnogo.

Ova hrabra devojka je već bila na transplantaciji matičnih ćelija u Beču koja je dala značajne rezultate. Takođe, Nataši je neophodna kontinuirana neurorehabilitacija robotikom u Zagrebu. Zdravstveno stanje joj se znatno poboljšalo nakon nekoliko tretmana, i neophodan joj je novac za nastavak neurorehabilitacije, za medicinska i ortopedska pomagala, kao i za rehabilitaciju u banjskim uslovima.

Natašina porodica nije u mogućnosti da sama finansira odlaske i tretmane, pa mole sve dobre i humane ljude da pomognu njihovom detetu.

- Svaka donacija mi mnogo znači, borim se i ne odustajem! Želim da koračam, želim da govorim, želim da svojim roditeljima mogu da kažem hvala i da ih zagrlim. Molim sve koji su u mogućnosti da mi pomognu u ostvarenju mog sna

Nataši možemo da pomognemo na sledeće načine: slanjem SMS poruke, upišimo 25 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human25 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-403149-25

Uplatom na devizni račun: 00-540-0000759.8

IBAN: RS35160005400000759898

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA