• 0

Održava se turnir "Mali heroji" sa ciljem da se prikupe sredstva za decu na Institutu za onkologiju

, Telegraf

U okviru turnira biće i pokaznih društvenih igara

  • 0
Mali heroji

Turnir sa humanim ciljem Foto: Promo/ANET MCMXCII D.O.O.

Anet "Mali Heroji" turnir je takmičenje u strateškoj društvenoj igri Flames of War i ono će se održati od 30.10. do 01.11. u hotelu Jugoslavija. Sav novac koji bude prikupljen za vreme trajanja turnira, biće doniran udruženju "Uvek sa decom" koje trideset godina brine i pomaže decu na pedijatrijskom odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

Za ljubitelje društvenih igara, koji do sada nisu imali priliku da se upoznaju sa War gaming-om, koncept turnira se sastoji od takmičarskog dela, koji će trajati tri dana.

Igra se sastoji od igre "jedan na jedan" na terenu sa minijaturnim istorijskim figurama koje predstavljaju karaktere i događaja iz drugog Svetskog rata.

Svaki sukob između dva igrača traje od minimum tri do šest sati, u zavisnosti od scenarija i strategija sukobljenih strana. Turnir traje tri dana. Prva dva dana su kvalifikacije za finalni treći dan, gde se četiri igrača sa najvišim brojem bodova takmiče za prvo i drugo mesto.

U okviru turnira biće i pokaznih društvenih igara, gde se igrači i posetioci upoznaju sa novim i popularnim board game-ovima.

Vreme održavanja turnira u hotelu Jugoslavija u Bulevaru Nikole Tesle broj 3

Petak 30. 10. od 12:00 do 18:00 časova

Subota 31.10. od 10:00 do 18:00 časova

Nedelja 1.11. od 10:00 do 17:00 časova

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima