Održava se turnir "Mali heroji" sa ciljem da se prikupe sredstva za decu na Institutu za onkologiju

U okviru turnira biće i pokaznih društvenih igara

  • 0
Mali heroji Turnir sa humanim ciljem Foto: Promo/ANET MCMXCII D.O.O.

Anet "Mali Heroji" turnir je takmičenje u strateškoj društvenoj igri Flames of War i ono će se održati od 30.10. do 01.11. u hotelu Jugoslavija. Sav novac koji bude prikupljen za vreme trajanja turnira, biće doniran udruženju "Uvek sa decom" koje trideset godina brine i pomaže decu na pedijatrijskom odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

Za ljubitelje društvenih igara, koji do sada nisu imali priliku da se upoznaju sa War gaming-om, koncept turnira se sastoji od takmičarskog dela, koji će trajati tri dana.

Igra se sastoji od igre "jedan na jedan" na terenu sa minijaturnim istorijskim figurama koje predstavljaju karaktere i događaja iz drugog Svetskog rata.

Svaki sukob između dva igrača traje od minimum tri do šest sati, u zavisnosti od scenarija i strategija sukobljenih strana. Turnir traje tri dana. Prva dva dana su kvalifikacije za finalni treći dan, gde se četiri igrača sa najvišim brojem bodova takmiče za prvo i drugo mesto.

U okviru turnira biće i pokaznih društvenih igara, gde se igrači i posetioci upoznaju sa novim i popularnim board game-ovima.

Vreme održavanja turnira u hotelu Jugoslavija u Bulevaru Nikole Tesle broj 3

Petak 30. 10. od 12:00 do 18:00 časova

Subota 31.10. od 10:00 do 18:00 časova

Nedelja 1.11. od 10:00 do 17:00 časova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA