• 1

Stefan (22) ima još samo 20 dana da skupi više od 120.000 evra za lečenje: "Želim da ozdravim!"

, Telegraf

Opaka bolest, limfoblastna leukemija, ponovo se vratila

  • 1
Stefan Subotic

Foto: Facebook/Stefan Subotic

Stefan Subotić (22) iz Stare Pazove veliki je borac, a njegov neprijatelj od 18. godine je teška, opaka bolest -  limfoblastna leukemija. Ovaj hrabri mladić uspeo je da pobedi leukemiju 2018. godine, ali se podmukla bolest vratila, još jača i opasnija. Zahvaljujući humanim ljudima, neophodan novac za ciklus terapija u Nemačkoj skupljen je pre dva meseca i Stefan je otputovao, ali sada opet mora da prikupi još 120.000 evra.

- Imam 22 godine i umesto da živim život, već četiri duge godine se borim sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Lečim se u Nemačkoj (jer u Srbiji za mene nema leka) i to vašim porukama i donacijama.

- Bolest je veoma uporna i vraća se. Poslednja terapija koju sam primao je uspela da ubije dve od tri teške mutacije raka. Ostala je još jedna koju mi upravo leče u Flensburgu u bolnici. Čim uđem u remisiju, odmah mi se mora raditi nova transplantacija koštane srži. Nema odlaganja, jer bi to značilo gubitak života. Ako ne budem imao 163.000 evra, vratiće me kući u Srbiju... Znate svi šta bi to značilo - rekao je ranije Stefan.

Rok za prikupljanje novca su još tri nedelje.

- Lek postoji, treba samo novac! Neka mi neko kaže kako da dođem do tolikog novca? Molim vas za pomoć! Koliko li samo košta mladi život? Zaista bolno! Ne znam šta je bolnije, da li bolovi i muke od bolesti ili strah od ishoda! Želim da ozdravim! Gde i kako da moja porodica prikupi toliki novac u ova teška vremena bede i nemanja? Neka nas neko bar posavetuje. Pomozite na bilo koji način - apelovao je Stefan.

Za Stefanovo lečenje do sada je prikupljeno oko 40.000 evra.

Pomozimo Stefanu! Upišimo 360 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Stefan pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 360 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human360 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-483612-69

Uplatom na devizni račun: 00-540-0002304.6
IBAN: RS35160005400002304623
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Video: Darko je sa 9 godina prošao ono što nijedno dete ne bi trebalo: Tada se završilo njegovo detinjstvo

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima