≫ 

"Mama zaslužuje da grli decu svaki dan": Snežana (37) boluje od leukemije, sinovi je bodre osmehom

Sudbina mlade majke dirnula mnoge

  • 0
Snežana Ćeferjanović oto: Budi human - Humanitarne licitacije

Sredinom ove godine 37-godišnjoj Snežani Ćeferjanović iz Podgorca kod Boljevca dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija, AML. Bolest je bila podmukla, pojavivši se bez ikakvih simptoma.

Snežana je supruga i majka dvojice dečaka, blizanaca.

Kako je navedeno na sajtu Fondacije Budi human, ona je najpre hospitalizovana u Kliničkom centru u Nišu i prošla je kroz dva ciklusa hemioterapije. Konzilijarno je odlučena primena još dva do tri ciklusa hemioterapije, kada će Snežana biti spremna za transplantaciju matičnih ćelija, kako bi dobila šansu za novi život. Po preporuci lekara odlučeno je da se transplatacija izvede u inostranstvu.

Prema navodima iz Fejsbuk grupe Budi human - humanitarne licitacije, taj momenat je došao. Pred Snežanom je lečenje u Istanbulu za koje joj je potrebno oko 150.000 evra. Čini se i da je do sada sakupljeno oko 20.000 evra, jer se početkom decembra u grupi navodila potrebna cifra od 130.000 evra.

Za njeno ozdravljenje slale su se poruke na 3030, ukucavanjem broja 872. Licitiralo se slagalicu, štafelaj, nakit... Sada je na red došla ikona iz Rusije.

Snežana Ćeferjanović oto: Budi human - Humanitarne licitacije

- Kada nas nesto tišti moj sin i ja volimo da kažemo: "Zagrljaj sve leči". Da ova hrabra majka bude u zagrljaju svoje dece prilazem blagoslov iz Rusije, jedan od najdražih. Ikona Presvete Bogorodice Marije" Umiljenje" i laticu ruze osveštanu na moštima Svete Matrone Moskovske u Pokrovskom manastiru u Moskvi. Svetiteljka koja je od rođenja bila slepa, a sav svoj život posvetila pomaganju drugima - navedeno objavi.

Najveća ponuda do zaključenja ovog teksta bila je 50 evra.

Snežana Ćeferjanović oto: Budi human - Humanitarne licitacije

Slična poruka pojavila se 1. decembra.

Jedna mama zaslužuje da grli svoju decu svaki dan - poručila je jedna druga majka, na dan proslave drugog rođendana svoga deteta.

Pomozimo Snežani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 872 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human872 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000766319-89

Uplatom na devizni račun: 160600000076624714

IBAN: RS35160600000076624714

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA