≫ 

Fondacija Flexitarian society donirala po jedan krevet za KBC "Bežanijska kosa" i "Zemun"

Donaciju su u ime Fondacije uručuli Frano Lasić i Velisav Radoičić

  • 0
Donacija, bolnički krevet Donacija Foto: Fondacija Flexitarian

Fondacija Flexitarian society odlučila je da donira po jedan krevet za intenzivnu negu kliničkim centrima "Bežanijska kosa" i "Zemun". Ovim činom Fondacija želi da doprinese borbi protiv epidemije kovid-19.

Donaciju su u ime Fondacije uručuli Frano Lasić i Velisav Radoičić inženjer tehnologije biljnih proizvoda, članovi Fondacije Flexitarian society, a ispred KBC "Bežanijska kosa" donaciju je primila docentkinja Dr Marija Zdravković a ispred KBC Zemun Dr Dragoš Stojanović.

Fondacija Flexitarian Society je dobrovoljna, nedobitna nevladina organizacija koja od početka 2020. godine učestvuje u dobrotvornim akcijama značajnim za našu zajednicu. Ciljevi i aktivnosti Fondacije su u potpunosti usklađeni sa evropskim Zelenim dogovorom.

Donacija, bolnički krevet Donacija Foto: Fondacija Flexitarian

To podrazumeva podršku u zaštiti čovekove okoline, zdrav način ishrane, motivisanje ljudi na održive izbore u ishrani, bez odricanja od ličnog zadovoljstva, istovremeno stavljajući akcenat kako na zdravstveni tako i na ekološki aspekt.

Donacija, bolnički krevet Donacija Foto: Fondacija Flexitarian

Pored primarnog cilja koji se ogleda u borbi za zdrav život i okolinu, Fondacija se aktivno bavi humanitarnim aktivnostima u brojnim sferama, sa idejom da se visoko pozicionira u krugu društveno odgovornih pojedinaca i organizacija.

Video: Kako danas izgleda unutrašnjost bolnice u Batajnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA