≫ 

Lepa vest na Svetog Nikolu: Narod je skupio novac za Dražana, on ide na lečenje!

Objavljeno je da je za njega prikupljen novac

  • 3
Dražan Vučić, Drazan Vucic Foto: privatna arhiva

U Fejsbuk grupi "Budi human-humanitarne licitacije" objavljeno je da je prikupljena suma neophodna za lečenje Dražana Vučića. Dražan se inače bori sa melanomom, a krajem novembra apelovano je da je neophodna pomoć što pre jer je Dražan bio zadržan u bolnici i da je potrebno što pre skupiti 88.000 evra. Njegovo već loše zdravstveno stanje otežalo je unutrašnje krvarenje.

Mnogi članovi grupe podsećaju da je lepa vest objavljena baš na Svetog Nikolu.

Dražan (33) je inače za bolest saznao još 2015. godine, nakon što je primetio čvor na vratu. Tada se ispostavilo da boluje od melanoma u metastazi. Od tog dana kreće njegova svakodnevna borba sa ovom opakom bolešću. Tumor je bio toliko agresivan da se raširio na celo telo.

Pored četiri operacije i mnogo zračenja, Dražan je koristio mnoge terapije koje su vremenom prestajale da deluju. Trenutno se leči u Turskoj, gde koristi biološku terapiju (Dabrafenib + Mekinist). Nakon biološke terapije, Dražan bi trebalo da koristi četiri ciklusa imunološke terapije.

Doktorka koja ga leči u Turskoj preporučuje TIL terapiju u Izraelu, ukoliko Dražan ne odreaguje na već pomenute terapije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA