≫ 

Od Surdulice do Podgorice: Ova kompanija našla je vremena da pomogne svima

Pomoć do sada stigla u 100 opština i gradova regiona

  • 8
Meridian bet Foto: Promo/Meridian

Kao i čitav svet, Srbiju i region već mesecima zaokuplja pandemija i borba zdravstvenog sistema da situaciju iskontroliše i vrati u normalu što je moguće pre.

Meridianbet, tehnološka kompanija i lider u priređivanju igara na sreću već dve decenije sa veliikm uspehom posluje u zemljama regiona. Međutim, u 2020. gotovo podjednako aktivno angažovana je na polju podrške nacionalnim zdravstvenim sistemima i to ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu – prevashodno Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Kada je reč o našoj zemlji, zaposleni u Meridianu u prethodnih nekoliko dana posetili su Infektivnu kliniku Beograd, kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci. Tom prilikom uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme.

Inače, Meridian je nedavno uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se što pre izborila sa posledicama pandemije.

I to je tek deo priče - medicinska aparaturu i deficitarna oprema još ranije tokom 2020. donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva. Isto je učinjeno i narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje Meridianova priča humanosti i solidarnosti.

Od kako je velika zdravstvena kriza počela, ova kompanija se višemilionskim donacijama našla u nevolji stanovnicima više od 100 gradova i opština na celom Balkanu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di maria

    21. decembar 2020 | 12:49

    Treba svi da se ugledaju na ovu firmu

  • Falkao

    21. decembar 2020 | 21:01

    Ljudi pa vi ne stajete... Sve pohvale za humanost

  • nanazmaj

    21. decembar 2020 | 19:41

    Za humanost ne postoje granice,a Meridian se istice u svojoj bransi velikim i raznovrsnim donacijama sirom regiona….Svaka cast , postovanje i zahvalnost sto postoji takva kompanija…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA