≫ 

Filip se s drugarima rastao uz smeh i zagrljaje. Otišao je na sudbonosno putovanje u Hjuston

Doktori nisu imali dobre prognoze za njegovo izlečenje

  • 11
Filip Ivanović Foto: Facebook/Pomoć za Filipa Ivanovića

Rastanak sa najboljim drugarima, pred dugo putovanje, ali uz smeh. Tako je prošlo veče pred Filipov odlazak u Hjuston.

Nažalost, ovo putovanje je sudbonostno za njega.

- Draga Fićina armijo. Filip nam upravo leti za Hjuston. Otišao je nasmejan sa verom u bolje sutra. U okicama mu tinja želja za životom i to kakva želja! To je naš hrabri Lav. Čeka ga jakoooo teška borba, ali mi smo tu da mu pomognemo i olakšamo. Ima ogromne planove sa svojim drugarima, željan ih je ostao, ali oni ga u svakom trenutku bodre i verno čekaju. Njegovo mesto u školskoj klupi ga čeka. Molim vas da kao i do sada ostanemo složni pri ostvarenju zajedničkog cilja - napisala je Jelena Nikolić na stranici "Želja mi je jedna ... DA OZDRAVIM".

- Došao je sinoć da se pozdravi sa drugom, gledam ih, pričaju, smejulje se, znaju da će se razdvojiti opet, ne znaju kada će opet da se vide, veruju da će to biti uskoro, a ljudi moji smeh mi je odjednom odjeknuo u kući, ogrejao nam je dušu prepunu straha, strepnje i bezgranične ljubavi prema milim okicama. Fićini roditelji i mi smo se samo pogledali i znamo - verujemo, nadamo se da će sve biti dobro - dodala je ona.

Filip Ivanović, dečak Foto: Printskrin/Budi human

Filipu se na jesen vratila opaka bolest. Mališan boluje od sinovijalnog sarkoma (raka) mekog tkiva, a čije je lečenje u Nemačkoj završeno sredinom jula, bolest se ponovo vratila, ovoga puta u vidu metastaza na oba plućna krila.

Doktori nisu imali dobre prognoze za njegovo izlečenje. Operacija sada nije moguća zato što ima dosta sitnih ćelija. Predložili su nam da pronađemo bolnicu u nekoj drugoj državi koja radi takozvani tretman "car-t-cell" sa decom. To je neka vrsta imunoterapije koja se zasad ne radi nigde u Nemačkoj. Zato smo ponovo pokrenuli akciju prikupljanja novca, jer ne znamo šta nas čeka u budućnosti - kazala je ranije za Telegraf.rs Filipova majka.

Pomozimo Filipu

Slanjem SMS poruke: Upišimo 699 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human699 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-552142-22

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004245.8

IBAN: RS35160005400004245884

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA