≫ 

Teška priča oca i tri sina kod Čačka: "Žive gore nego Panići, za njih uplaćeno pet puta manje novca"

 ≫ 

Pomoć za Simoviće stiže na kašičicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Joca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vlade Dragic

    06. mart 2021 | 00:57

    Spreman sam na kritike kao pokretac akcije gde vecina Vas prica kAko bi trebalo da bude. Jedini radno sposoban je srednji sin 2000god koji je radio I za 1000 din po 15 sati kod gazda a njegov brat stariji 1999god psihicki oboleo radio je cak I za 500 din snjim . Iskoriscavaje siromasnih svuda srecem pa I ovde. Posao odma smo obezbedili za najsposobnijeg srednjeg sina koji I hoce da radi za normalni novac I radno vreme. Nema licnu kartu jer magacin gde su sad I nije njihova da bi izvadili dokument. Najstari moze samo da krci d Sece drva I grad nije opcija za njega pretpeo je mnogo u ovakvim uslovima I odrazilo se I na zdravlje . Otac 70 god ostao je bez oba roditelja za 7 godina I odrastao je I manastiru Vujan do 14 god radeci za hranu . Ako mislite da mogu sami da se izbore iz ovoga da treba da okrenemo glave okrenite ja ne mogu. Nemaju nista svoje ,da se desila tragedija kao u Panicima jednom od sinova znate kAko bi isli komentari. I necu dozvoliti da siromastvo oduzme jos jedan zivot. Imaju I sestru rodjenu 18 god koja je u hraniteljskoj porodici koja sutra I kad izadje nema gde ,osim da se bori sama kao sto se I bori .Radi sa 18 godina pored skole kao menadjer prodaje za neke artikle po radnjama . Skupili smo 552 000 za 11 dana I jednu kucicu na selu sa dve sobe I kupatilom obezbedicemo Im . Po prvi put deca kojoj pomazemo odvojila su od usta tesko zaradjen dinar da ucestvuju Vratio sam Im Hvala Vama ,ne lomite Im krila apel I molba tek tako

  • Ja

    06. mart 2021 | 00:02

    20 I 21 godina.. Znaci mogu da rade. Treba im naci prostor za zivot i posao.

  • .

    05. mart 2021 | 23:23

    Drzavo,stidi se...!Dobri ljudi ce pomoci,a losi ce,kao i uvek,ekranizovati posete i bice "junaci"....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA