Filmska priča: Goran Bjelogrlić u top deset humanih kladilaca Mozzarta

- Drago mi je da sam bio deo ove plemenite akcije, ali i da sam bio uspešan u prognozi. Humane stvari koje radi Mozzart zavređuju pažnju, rekao je poznati producent koji je svoj dobitak namenio fondaciji "Budi human"

  • 0
mozzart budi human goran bjelogrlic

Foto: Branko Starčević

U igri na humanost, sreća prati ljude iz filmske industrije… Osim što ima osećaj da podrži hit serije i filmove, producent Goran Bjelogrlić pokazao je da "kao od šale" ume i da sastavi sjajan plemeniti tiket!

"Lepa sela lepo gore", "Ivkova slava", "Vratiće se rode", "Montevideo, Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu"…  samo su neka od ostvarenja za koje je dobio glasne aplauze publike, a ovoga puta ovacije su stigle za pogotke u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne.

Sa šest parova, Bjelogrlić je došao do kvote 21.69, a Mozzart je, kao i svakog dana, dao ulog od  10.000 dinara. Zajedničkim snagama tako je prikupljeno 216.900 dinara, što je suvlasnika producentske kuća Cobra film vinulo među top deset kladilaca Mozzarta. Svoj dobitak usmerio ka fondaciji Budi human.

mozzart budi human goran bjelogrlic

Foto: Branko Starčević

- Drago mi je da sam bio deo ove plemenite akcije, ali i da sam bio uspešan u prognozi. Humane stvari koje radi Mozzart zavređuju pažnju, jer podsećaju na to koliko je važno da zajedničkim snagama pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Sa zadovoljstvom ću se ponovo odazvati svakoj akciji – kaže Goran Bjelogrlić.

Podsetimo, rekorder plemenitih listića je proslavljeni jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak koji je za Udruženje roditelja dece obolelih od malignih bolesti "Zvončica" ostvario dobitak od 823.600 dinara. A ispred Bjelogrlića na listi najboljih humanih kladilaca nalaze se još i novinar Vanja Bulić (351.025 dinara), glumac Branislav Trifunović (326.300 dinara), fudbalski trener Mladen Krstajić (247.100 dinara), košarkaš Danilo Anđušić (236.600 dinara) i rukometašica Dragana Cvijić (222.600 dinara).

Kompanija Mozzart je samo kroz akciju Humanitarni tiket u podne donirala više od 19 miliona dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA