≫ 

Milici stigle Kristijanove analize: Idu zajedno u Tursku na testove ako lekari kažu da je sve u redu

Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg i zato joj je jedina nada da transplantaciju uradi u inostranstvu

  • 10
Milica Adamović, Kristijan Golubović Foto: Instagram/milica.adamovic91, Nikola Tomić

Milica Adamović (30) u potrazi je za donorom bubrega. Među ljudima koji su joj se javili je i Kristijan Golubović, koji je prekjuče odradio analize kako bi se videlo da li može da bude potencijalni donor organa.

Prvog jula, kada se društvenim mrežama munjevito proširio Miličin video snimak u kom navodi da nema mnogo vremena i da moli sve one koji žele dobrovoljno da pomognu, a nulta su krvna grupa i imaju više od 25 godina, oglasio se i Kristijan Golubović koji je rekao da se čuo sa njom, kao i da će da odradi analize da vidi da li je kompatibilan da joj donira bubreg.

On je u utorak kasno uveče na svoj Instagram profil okačio fotografiju rezultata testova uz poruku "Za Milicu, od srca".

Milica Adamović, Kristijan Golubović Objava Kristijana Golubovića/ Foto: Printskrin Instagram Kristijan Golubović

Milica je za "Telegraf", potvrdila da joj je Golubović poslao rezultate analiza.

- Juče mi je poslao rezultate, danas to treba da pošaljem lekarima u Turskoj. Odgovor o tome da li potencijalno može da bude donor treba da dobijem u roku od sedam do 10 dana. Ukoliko se ispostavi da može da bude donor, treba da idemo u Tursku, gde će da budu rađene dodatne analize, kako bi utvrdili da li je kompatibilan da donira bubreg - kaže Milica za naš portal.

Podsećamo, Milici su lekari dali još samo šest meseci života, pa je transplatacija bubrega jedino i urgentno rešenje.

Nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg i zato joj je jedina nada da transplantaciju uradi u inostranstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaskrsija

    8. jul 2021 | 11:53

    Ako ovo uradis i nalazi pokažu da se moze izvrsiti trasplatacija, vjecno ces biti voljen medju Srbima! Nadam se sa ce sve odgovarati i da ce djevojci biti dobro. Hvala ti VJECITI LAVE.

  • Mirjana

    8. jul 2021 | 11:40

    Zasto doktori u Srbiji nebi uradili transplataciju ako ima donora? A cisto sumnjam da Kristian moze biti donor, jer je verovatnoca jako mala. Neka joj je Bog u pomoci I da uslisi njene a i nase molitve. Amin 🙏

  • XY

    8. jul 2021 | 14:43

    Svi u sebi imamo i dobre i loše strane ličnosti. Kristijan je za loše odrobijao a sad je pokazao i empatiju i želju da pomogne drugom znajući da ga čeka oporavak posle operacije i da će imati samo jedan bubreg. Samo on zna zašto to radi ali je za svaku pohvalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA