Nabavkom obeleženog školskog pribora u hipermarketima kupci pružaju podršku deci iz SOS Dečijeg sela

Dobro delo za SOS dečije selo

  • 0
delez Foto: Igor Petrović

Početak školske godine prate mnoge radosne aktivnosti, kako za one najmlađe koji tek kreću u školu tako i za one starije osnovce i srednjoškolce. Jedna od njih je svakako i priprema potrebnog školskog pribora, a užitak u nabavci novih rančeva, svezaka, pernica još je veći kada znamo da na taj način istovremeno pomažemo i drugima. Zato i ove godine sve kupce u Tempo i Mega Maxi hipermarketima očekuje veliki izbor školskog pribora, uz povoljne cene i dodatna sniženja, a prilikom nabavke određenih artikala iz ovog asortimana kupci imaju i priliku da pruže doprinos tradicionalnoj humanitarnoj akciji "Dobro delo za SOS Dečije selo“.

Kupovinom obeleženih svezaka, kutija bojica i flomastera odvaja se 1 dinar, od pernica 10 dinara, a od kupovine ranaca 50 dinara za Fondaciju "SOS Dečija sela Srbija“. Zahvaljujući ovoj akciji biće omogućeni bolji uslovi smeštaja za decu i kontinuirano grejanje porodičnih kuća u SOS Dečijem selu Kraljevo tokom zimske sezone.

- Zahvaljujući tradicionalnoj i kontinuiranoj podršci kompanije Delez Srbija, njenih partnera i svih građana koji učestvuju u akciji "Dobro delo za SOS Dečije selo" naša deca i mladi imaće priliku za kvalitetnije školovanje. Pozivamo sve sugrađane da, i ovog avgusta, školski pribor za uspešan početak školske godine pronađu u Tempo i Mega Maxi hipermarketima i na taj način podrže decu i mlade bez roditeljskog staranja o kojima brine naša organizacija - rekla je Vesna Mraković Jokanović, nacionalna direktorka SOS Dečija sela Srbija.

Građani širom Srbije imaće priliku da do 8. septembra, do kada traje akcija „Dobro delo za SOS Dečije selo“, pruže podršku deci kupovinom obeleženog školskog asortimana i omoguće im što lepši polazak u školu.

U humanitarnu akciju koju kompanija Delez Srbija realizuje petu godinu zaredom uključili su se dobavljači Gatarić, Novo Beogradsko Knjižarsko, Optimum, Univerzal, Marina Company, Eurocom, Ilijanum.

Bogat izbor školskog pribora u Tempo i Mega Maxi hipermarketima donosi i mega popuste, te kupci u okviru ovog asortimana mogu pronaći sveske po ceni već od 7,99 dinara, drvene bojice već od 59,99 dinara, školske torbe već od 899 dinara i mnoge druge proizvode za školu po super cenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA