Zlatni vaterpolista Strahinja Rašović i Mozzart u akciji za pomoć maloj Vanji Malović

Naš reprezentativac tipovao u “Humanitarnom tiketu”, a kompanija Mozzart odredila zagarantovani dobitak od 200.000 dinara za još jednu bebu koja boluje od SMA

  • 0
Olimpijske igre, Japan, Tokio 2020, vaterpolisti Srbije, vaterpolo reprezentacija Foto: Tanjug/AP

Kroz akciju Humanitarni tiket u podne, do sada je više od 20 miliona dinara otišlo u dobrotvorne svrhe, a većina sredstava sa plemenitih listića usmerava se za lečenje dece. U prethodnom periodu, poznati sportisti na čelu sa Damirom Mikecom su nanizali dobitke koje je Mozzart donirao u fond za Boška Gugletu, a u sredu je odjeknula vest da je sav novac sakupljen! U međuvremenu je pokrenuta akcija za još jednu bebu koja boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno joj je 2,4 miliona evra. Kompanija Mozzart odredila je zagarantovani dobitak od 400.000 dinara za lečenje Vanje Malović!

U pitanju su iznosi od po 200.000 za dva humanitarna tiketa, u četvrtak i petak, a prvi je sastavio zlatni vaterpolista Strahinja Rašović.

budi human Foto: Printscreen

Član neverovatne generacije koja se u Tokiju popela na tron, sastavio je listić sa kvotom 9,34, pa je uz ulog od 10.000 dinara koji kompanija Mozzart svakodnevno daje za ovu akciju, potencijalni dobitak 93.400 dinara.

Ipak, regionalni lider u priređivanju igara na sreću rešio je da osigura sumu od 200.000 dinara, pa će za još jednog korisnika fondacije Budi human biti uplaćena sredstva.

- U prethodnom periodu smo organizovali niz akcija za pomoć mališanima koji boluju od ove teške bolesti. Za Boška smo ovog leta usmeravali novac sa humanitarnog šutiranja trojki na otvaranju terena u Grockoj i Kragujevcu, kao i dobitke sa humanitarnih tiketa. Drago nam je da je novac sakupljen, a svi zajedno možemo da pomognemo da se što pre prikupe sredstva i za malu Vanju - naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija Mozzarta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA