≫ 

Praznična kupovina prilika je da darujete dečici koja nemaju prilike za šoping: Oni čekaju našu dobru volju

ederacija Banaka hrane Srbije danas je započela akcije prikupljanja poklona

  • 0
Banka hrane Foto: Promo

Pretpraznična kupovina u supermarketu prilika je da se korpa napuni do vrha - čekovi i kartice su spremni, vreme je da se bar jednom neštedi. Dečici ispunjavamo sve želje, dodajemo čokoladice, igračkice... Ali, postoje i ona deca koja nemaju priliku da učestvuju u ovom radonom vozikanju kroz supermarket.

Imate priliku da mislite i na njih. Pogledajte u čokoladice koje ste stavili, koje čekaju da u vašoj toploj kući prigrabe i mlađi, a i oni stariji. Dodajte još jednu-dve, jer ima dece koje neće imati ko da ponudi, ako to ne učinite vi.

Danas i sutra u većim supermarketima pojedinih lanaca imate priliku da ostavite dar.

- Federacija Banaka hrane Srbije danas je započela akcije prikupljanja svih vrsta slatkiša, slaniša, bojanki i slično, kako bi pripremili novogodišnje paketiće za siromašnu decu, decu bez roditeljskog staranja, decu sa invaliditetom i sa Daunovim sindromom. Planirano trajanje akcija je petak i subota (17. i 18. decembar) i četvrtak i petak (23. i 24. decembar), počev od 09.00 časova do 21.00 časa. Akcije su podržala tri maloprodajna lanca i to u Beogradu, Subotici i Nišu, koji će svoj doprinos akciji dati i u vidu novogodišnjih paketića. U prodajnim objektima nalaziće se plakati sa obaveštenjem o akciji a označene police u koje će se odlagati donacije nalaziće se iza kase, u koje možete ostaviti deci sve što želite, a smatrate da ćete im svojim poklonom vratiti bar na trenutak osmeh na lice - objasnili su nam u Federaciji banaka hrane Srbije.

Video: Jedan dan sa decom u prihvatilištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA