Radovali smo se sa Stefanom kad je pobedio leukemiju, ali smo mu i dalje potrebni: Uskoro se vraća kući

Bio na lečenju u inostranstvu, koštanu srž dobio od svoje majke

  • 0
Stefan Subotić Foto: Privatna arhiva

Stefan Subotić (23) iz Belegiša, koji se godinama borio sa akutnom limfoblastnom leukemijom, nedavno je objavio lepe vesti iz Nemačke gde se lečio da je bolest pobeđena.

- Uskoro se vraćam svojoj kući. Znam da se radujete sa mnom! Čekam potrebnu papirologiju, kao i ispostavu računa, jer novac će mi i dalje biti potreban za redovne kontrole i neophodne terapije. Kontrole će u početku biti na tri meseca. Još ne verujem! Ovo je razlog za neizmernu sreću! Leukemija je opet poražena! Hvala vam na pomoću da se prikupi novac za moj život! Duboki naklon vama, humani i plemeniti ljudi! Zahvalnost profesorki dr Nadeždi Basari koja je uspela da ostvari ovo veliko čudo - obratio se mladi Stefan preko društvenih mreža.

Pored izraza zahvalnosti za plemenitost onih koji su se odazvali apelu za pomoć, još jednom je izrazio nevericu da su teški dani bolesti za njim i iznova zamolio za pomoć da se njegovo zdravstveno stanje isprati do kraja.

Pomoć za njegove kontrole možete uplatiti na neki od sledećih načina:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 360 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human360 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-483612-69

Uplatom na devizni račun: 00-540-0002304.6

IBAN: RS35160005400002304623

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Podsećamo, Stefan je još davno pridobio naklonost mnogih upravo onom snagom kojom se borio za svoj život. Pisma koja nam je slao izazivala su u nama i sreću i tugu, zavisno od toga da li je novac za njegovo lečenje prikupljen ili se bolest vratila.

- Ne daj Bože da iko više ikad, ni jedno dete, oseti ovako nešto na svoj koži. Molim vas ljudi, ujedinite se, učinite nemoguće čudo i spasite mi život. A ja ću da se borim kako mogu i znam - bile su neke od reči kojima nam se obraćao.

Podsetimo, za Stefana je neophodnih 300.000 evra prikupljeno 17. novembra.

Stefan je 8. decembra prošle godine primio koštanu srž od svoje majke. Već više od četiri i po godine godine hrabri momak se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Od prve transplatacije koštane srži prošlo je tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA