Olivera ima više metastaza a samo 4 dana da sakupi novac: Pomoć bi spasila njen i život njenog sina

Upišimo Olivera Mrdaković i pošaljimo na 3800

  • 0
Olivera Mrdavkoić, humano Foto: Humanitarna fondacija Pokreni život

Olivera Mrdaković iz Prokuplja je 2. aprila na rutinskom pregledu saznala da ima tumor pluća sa metastazama na oba plućna krila, butini, ključnoj kosti i mozgu, što joj je posebno teško palo jer 30 godina brine o sinu kom je potrebna tuđa pomoć i nega. CIfra koja je Oliveri potrebna za lečenje nije nedostižna, ali je rok kratak.

Tračak nade za dobijanje bitke protiv bolesti Oliveri daje klinika u Turskoj u kojoj su joj rađeni PET skener i biopsija. Predložena terapija je vrlo zahtevna i skupa, a u Srbiji se ne primenjuje.

Oliverina porodicanije u mogućnosti da obezbedi sredstva za njeno lečenje i primenu terapije koja podrazumeva hemioterapiju, imunoterapiju i gama nož. Pomoć humanih ljudi spasila bi dva života - Oliverin, a samim tim i život njenog sina, koji u potpunosti zavisi od nje.

Novac joj je potreban za operaciju, specijalističke preglede, putne troškove i smeštaj. Nedostaje još 2.000 evra, a rok za prikupljanje novca je 20. avgust.

Da Olivera pobedi tumor! Pomozimo Oliveri!

Slanjem SMS poruke: Upišimo Olivera Mrdaković i pošaljimo na 3800

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA