Ima nade! Grčki lekari pozvali mladu majku iz Ljiga i poručili da može da ozdravi, ali rok za plaćanje ističe

Maja do nedelje mora da sakupi 10.000 evra

  • 0
Maja Spasojević Foto:RINA.rs

Ona vodi najtežu, lavovsku borbu protiv opake bolesti i ne predaje se. Mlada majka dve devojčice iz Ljiga, Maja Spasojević (29), putuje u nedelju u Grčku u jednu od najpoznatijih klinika za lečenje onkoloških bolesti. Grčki lekari su joj, posle analiza snimaka i rezultata, uputili poziv da se već u ponedeljak javi na lečenje. Uz ohrabrujuću vest da za Majino ozdravljenje postoje dobre šanse, stigao je predračun za ukupne troškove lečenja od 23.200 evra.

Od momenta kada je objavljena vest da je za nastavak lečenja mlade Ljižanke potrebna novčana pomoć prikupljeno je ukupno 13.050 evra. Porodica Spasojević do nedelje mora da skupi još 10.150 evra kako bi Maja u ponedeljak bila na klinici.

Moja supruga je veliki borac i ni jednog trenutka ne posustaje u borbi sa opakom bolešću. Želim da se zahvalim svojim sugrađanima i svim ljudima koji su se uključili u borbu za njeno ozdravljenje”, kaže Majin suprug Bojan Spasojević.

Porodica Spasojević ima tri dana da obezbedi preostalih 10.000 evra. Do nedelje je planirano još nekoliko akcija u Ljigu i okolini koje će, kao i do sada, koordinirati ljiški Crveni krst.

Pored pomenutih akcija, pojedinačne uplate pravnih i fizičkih lica u naredna tri dana mogle bi da omoguće Spasojevićima da im makar novac bude jedna briga manje.

Grčki lekari su izričiti: MAJINO LEČENJE MORA DA POČNE ODMAH!

Devizni račun za uplatu za lečenje Maje Spasojević: 35200000012958655949

Dinarski račun za uplatu za lečenje Maje Spasojević: 160-5800101248784-12

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA