Vreme čitanja: oko 1 min.

Tata prodaje vunu i kokice na vašaru u Aranđelovcu za bolesnu decu: "Čeka vas uvek raspoložen i sa osmehom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stevanov i Filipov tata Nikola prati na internetu gde se održavaju vašari, pa u dogovoru sa opštinama pokušava sebi da obezbedi mesto, kako bi sakupio novac za lečenje sinova

  • 1
Nikola prodaje kokice i šećernu vunu kako bi sakupio novac za lečenje svojih sinova Foto: privatna arhiva

Stevanu i Filipu dijagnostikovani su autistični poremećaji, a njihov otac neumorno obilazi vašare i razne manifestacije na kojima prodaje kokice i šećernu vunu kako bi im obezbedio sve što je potrebno, a danas to čini i na vašaru u Aranđelovcu.

Nedavno je bio u Guči gde je noći provodio spavajući u automobilu, a dane sa visokom temperaturom sakupljajući novac za svoju decu, sada se bori za bolje sutra svoje dece na vašaru u Aranđelovcu.

- Tata danas i sutra prodaje vunu i kokice na vasaru u Aranđelovcu, a kada nije na vašaru bere jabuke. Njemu nije teško ni po vrućini ni po snegu da se bori za svoja dva sina i za njihovo bolje sutra. Nas nisu učili da molimo ali nas zivot tera na to. Sudbina naše dece zavisi od vas, dobri ljudi. I po hiljadu puta ćemo moliti samo da oni napreduju. Čeka vas uvek raspoložen i sa osmehom - napisala je njegova supruga na Fejsbuku.

Nikola prodaje kokice i šećernu vunu kako bi sakupio novac za lečenje svojih sinova Foto: privatna arhiva

Stevanov i Filipov tata Nikola prati na internetu gde se održavaju vašari, pa u dogovoru sa opštinama pokušava sebi da obezbedi mesto, kako bi sakupio novac za lečenje sinova.

Da bi nastavili sa tretmanima i lečenjem svim drugim dostupnim vidovima lečenja njihovim roditeljima su neophodna finasijska sredstva koja nisu u mogućnosti da sami obezbede. Sredstva su im potrebna za logopedske i defektološke tretmane, hiperbaričnu komoru, lekove, suplemente, tretmane matičnim ćelijama, specijalističke preglede, genetska ispitivanja, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Pomozite da Filip i Stevan imaju srećnije detinjstvo!

Slanjem SMS poruke 180 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001714046-75

Uplatom na devizni račun: 160-6000001714409-53

IBAN: RS35160600000171440953

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-donacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA