Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša ima svega 23 godine i bori se sa najtežom dijagnozom: Gubio je svest, nalazi su pokazali veliku promenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neophodno je da Saša što pre prikupi iznos potreban za nastavak lečenja i planiranu operaciju pa se obraća svim ljudima dobre volje da mu pomognu svojim donacijama

  • 0
Saša Čejkić Foto: Budi human

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Sašu Čejkića (2000).

Saši je dijagnostikovan zloćudni tumor mozga (C71.0 Neoplasma malignum cerebri, lobos et ventriculus excludens) sa pratećom dijagnozom: Idiopatska žarišna epilepsija i epilepsijski sindromi sa žarišnim napadom (G40.0 Epilepsia idiopathica (focalis) (partialis) et syndromata epileptica cum impetu focali) kao posledica tumora. Prvi simptomi bolesti počeli su od juna 2023. godine u vidu povremenih kriza svesti i dva epileptična napada koja su se desila u razmaku od mesec i po dana, a MSCT endokranijuma potvrdio je prisustvo veće tumorske promena koja odgovara subakutnoj-hroničnoj ishemiskoj leziji parijetalno desno.

Obzirom na položaj i veličinu tumora operativno neurohirurško lečenje nije indikovano već primena antiedemske terapije i kliničko praćenje u narednih 6 meseci, po potrebi ranije.

Saši je nakon konsultacija sa drugim lekarom KC Niš preporučena terapija u trajanju od 3 meseca, a nakon toga kontrolni MR zbog provere da li terapija daje rezultate, za koju su mu neophodna značajna finansijska sredstva.

Neophodno je da Saša što pre prikupi iznos potreban za nastavak lečenja i planiranu operaciju pa se obraća svim ljudima dobre volje da mu pomognu svojim donacijama.

Sredstva su potrebna za nastavak lečenja, lekove, specijalističke preglede, kao i za putne troškove.

Za Sašin život! Budimo humani!

UPIŠI 1563 I POŠALJI SMS NA 3030

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001725651-83

O ostalim načinima uplate pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA