≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog velikog gesta fudbalera Zvezde plače cela Srbija: Nikolini hitno treba jetra, on je OVAKO pomogao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Licitacija za dres fudbalera Crvene zvezde održava se na Fejsbuk grupi "Budi human - licitacije" i trajaće do sutra

  • 0
Mirko Ivanić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler "Crvene zvezde" Mirko Ivanić donirao svoj dres sa potpisom kako bi se prikupio novac za lečenje Nikoline Kalinić (37) koja boluje od ciroze jetre i neophodna joj je hitna transplatacija.

Licitacija za dres fudbalera Crvene zvezde održava se na Fejsbuk grupi "Budi human - licitacije" i trajaće do sutra. Ova objava je već pirkupila ogroman broj zainteresovanih, a prošlo je samo 18 časova od njenog objavljivanja.

Nikolini Kalinić (37) život se iz korena promenio u septembru 2023. godine kada biva hospitalizovana usled tegobe u vidu žute prebojenosti kože, vrtoglavice i osećaja malaksalosti, dešavalo se da joj se pojave i modrice na nogama. 

Tada su doktori uočili poremećaj izgleda jertre, te je zbog težine opšteg stanja i bolesti organa u odsustvu definitivne dijgnoze primljena za transplantaciju jetre i stavljena na listu čekanja.

U novembru 2023. godine u toku hospitalizacije u Covid odeljenju klinike za infektivne bolesti dolazi do pada broja leukocita sa progresijom do agranulocitoze kada je došlo do razvoja neutropenije i prema odluci konzilijuma urađena je invazivna hematološka dijagnostika. Pristigao PH nalaz potvrdio je dijagnozu ciroze jetre.

Kako bi Nikolina nastavila sa uobičajenim životom i ozdravila potrebno je da što pre ode na transplantaciju jetre na klinici u inostranstvu, a s obzirom da su troškovi lečenja visoki , potrebna joj je pomoć svih ljudi dobre volje u vidu donacija.

Sredstva su joj potrebna za transplantaciju jetre, putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Za Nikolinin život! Budimo humani!

Pomozimo Nikolini!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001811450-27

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun:

160-6000001812483-32

IBAN:

RS35160600000181248332

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA