Vreme čitanja: oko 2 min.

Smilja je 19 godina živela u tišini: Teško je što nemam nikoga, bez dece, kaznio me Bog, takva mi sudbina

M. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ističe da živi stresno, a humanitarka Tamara Misirlić je želela da provede jedan dan sa njom kako bi pokušala da zaboravi na sve muke koje je tište

  • 0
Smilja Tamara Misirlić Printscreen Facebook Tamara Misirlić

Da je za sreću potrebno malo dokazuje gospođa Smilja koja živi sama u kući bez vode, iako ima sve uslove koji su potrebni za priključak.

Smilja kroz suze govori o teškoj životnoj situaciji i da joj problem stvara to što nema vodu. Međutim, najveća čežnja joj je što se nije ostvarila u ulozi majke, jer su deca veliko bogatstvo i to joj fali iz dana u dan sve više.

- Teško je što nemam nikoga pored sebe, što nemam decu. Kaznio me Bog, a deca su veliko bogatstvo... Ali šta da radim, takva mi sudbina, ne mogu drugačije - plačući je u dahu ispričala Smilja svoju tešku životnu priču.

Međutim, da ipak može drugačije potrudila se humanitarka Tamara Misirlić koja je posetila Smilju u želji da joj pomogne oko svega što joj je neophodno.

Oni koji su upoznati sa životom ove žene, znaju da je ona 19 godina živela u tišini dok joj upravo Tamara sa svojom organizacijom nije omogućila kupovinu prvog slušnog aparata. Smilja sada može ponovo da čuje zvuke.

Sada joj je Tamara ne samo obećala pomoć oko priključka vode već je i provela jedan dan sa njom kako bi joj pomogla da na tren zaboravi na sve muke koje je tište.

- Zatekli smo je uplakanu, ali smo veoma brzo uspeli da joj vratimo osmeh da lice. Provele smo divan dan zajedno, išli smo u kupovinu, ručak i kod frizera. Obećali smo joj da će je naši majstori ubrzo posetiti i rešiti probleme koje ima sa kućom, vodeći računa o svakom detalju. Smilja je pravi primer koliko malo fali za sreću, a mi smo danas bili deo tog malog, ali važnog koraka - napisala je Tamara Misirlić u ovoj objavi.

A Smilja je samo jedno dodala:

- Tmurno je vreme, a meni je najlepši dan u životu, 16. april, nikada nema da zaboravim.

RAČUN ZA DONACIJE:

200-3453980101008-90

Primalac: Fondacija “Tamara Misirlić”

Svrha uplate: Pomoć Smilji

Devizni:RS35200345398010198860SWIFT/BIC: SBPORSBG

PayPal: fondacijatamaram@gmail.com

Online donacije: https://tamaramisirlic.com/donacije/

SMS: 1 na 5800

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA