≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić sa penzionerima u Vranju: Hvala što ste podneli težak teret reformi kako bi Srbija krenula napred

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zrelost jednog društva se ogleda kako se odnosi prema najmlađima, najstarijima i onima kojima je potrebna pomoć, rekao je Vesić

  • 4
goran vesić, opština žabari Foto: MGSI/Predrag Mitić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, družio se danas sa penzionerima u Vranju. Kako je istakao zrelost jednog društva se ogleda kako se odnosi prema najmlađima, najstarijima i onima kojima je potrebna pomoć.

"Zrelost jednog društva se ogleda kako se odnosi prema najmlađima, najstarijima i onima kojima je potrebna pomoć. Zato je država, predvođenja predsednikom Vučićem, povećala penzije u 01. oktobra za 5,5 odsto, a već od 01. januara 2024. naše seniore očekuje povećanje penzija za 14,8 odsto.

Hvala našim penzionerima što su uz nas, što su podneli težak teret reformi kako bi Srbija krenula napred. Živeli", napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    15. novembar 2023 | 19:13

    Реформе?! Ха,ха,ха,хаааа! Циркус од државе.

  • Miško

    15. novembar 2023 | 19:38

    Pa penzioneri su budućnost naroda...!

  • Margit

    15. novembar 2023 | 19:13

    Ali vi i dalje uzimate bespravno ono što ste uzeli u startu nikad niste vratili na tu osnovu,znaci i dalje kome je onda umanjena i dalje se to nije vratilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA