Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić: Ključ političke stabilnosti Srbije je u pobedi SPS i SNS u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić je na predizbornom skupu koalicije SPS-Jedinstvena Srbija-Zeleni Srbije u Grockoj, naglasio da je ključ političke stabilnosti Srbije, ne samo pobeda na republičkom nivou, već je i pobeda SPS i Srpske napredne stranke u Beogradu

  • 7
DACIC LISTA POTPIS Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da opozicija izazivanjem nestabilnosti u zemlji pokušava da nadomesti nedostatak podrške građana i u tom smislu naglasio važnost izbornog procesa u Beogradu.

On je, na predizbornom skupu koalicije SPS-Jedinstvena Srbija-Zeleni Srbije u Grockoj, naglasio da je ključ političke stabilnosti Srbije, ne samo pobeda na republičkom nivou, već je i pobeda SPS i Srpske napredne stranke u Beogradu, navodi se u saopštenju SPS.

"Naš politički cilj je da se pobedom na svim nivoima vlasti, osigura dugoročna stabilnost države da bi se ostvarili svi započeti programi razvoja Srbije", rekao je Dačić.

Predizbornom skupu je prisustvovao i predsednik Gradske organizacije SPS Beograda, Nikola Nikodijević i to prilikom istakao izuzetnu stručnost i lični integritet kandidata za odbornike Koalicije SPS-JS-Zeleni Srbije. Naglasio je da se SPS zaista ponosi svojim kandidatima, i da oni svojom životnom i radnom biografijom služe na čast svima.

"Zahvalan sam Tomi Fili što je prihvatio da ponese gradsku izbornu listu, jer on svojom ozbiljnošću i renomeom zaista predstavlja SPS i našu koaliciju u najboljem svetlu", rekao je Nikodijević. On je istakao da iza Tome File, kandidata SPS za gradonačelnika, stoji tim ozbiljnih ljudi, dokazanih u svom poslu, a koji su godinama predano radeći, pokazali kako se može pošteno i vredno boriti za Beograđane.

"Zato sam uveren da će koalicija predvođena SPS-om ostvariti dobar izborni rezultat 17. decembra", naglasio je Nikodijević. Predizbornom skupu, osim advokata Tome File prisustvovao je i funkcioner SPS-a Aleksandar Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekjt

    16. novembar 2023 | 14:14

    O tome sta je stabilnost o tome sudi narod i misljenje vecine.

  • eNL

    17. novembar 2023 | 10:35

    Dačiću , dokle ćeš BRE da vladaš…idi BRE begaj 😀😀😀

  • Mk

    16. novembar 2023 | 18:52

    Po cemu je to SPS bitno da pobedi.Da mozda jocete da otvorite proizvodnju kofera u Beogradu.Kako ste krenuli trebace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA