Vreme čitanja: oko 1 min.

Brnabić: Borimo se da prosečne penzije 2027. budu 650 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom druženja sa najstarijim sugrađanima iz Surčina Brnabić je podsetila da krajem novembra očekuju jednokratnu finansijsku podršku od 20.000 dinara, kao i povećanje penzija od januara 2024. godine

  • 35
Međunarodni dan znakovnog jezika Foto: Nikola Anđić

Srpska napredna stranka je posebno zahvalna najstarijim sugrađanima na odgovornosti prema državi, poručile su potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić i članica Predsedništva SNS Darija Kisić, saopšteno je iz gradskog odbora te stranke. Tokom druženja sa najstarijim sugrađanima iz Surčina Brnabić je podsetila da krajem novembra očekuju jednokratnu finansijsku podršku od 20.000 dinara, kao i povećanje penzija od januara 2024. godine.

"Ono što je naš cilj i za šta se borimo 17. decembra to je da prosečne penzije 2027. godine budu 650 evra. Ovo je naše obećanje, ovo je naša garancija, mi ćemo to i ispuniti, ukoliko lista "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane, Beograd ne sme da stane“ pobedi na izborima 17. decembra", rekla je Brnabić.

Kisić je istakla da su nam najstariji, svojim ponašanjem, ukazali šta znači voleti svoju zemlju, šta znači raditi i graditi svoju zemlju.

"Ukazali su nam i u najtežim trenucima šta znači solidarno i odgovorno ponašanje. Znamo i kako su se odgovorno ponašali i za vreme pandemija i u vreme fiskalne konsolidacije i nisu se bunili, zato što znaju kako se voli i kako se gradi njihova zemlja. Zato treba da učimo naše mlade da čuvaju, poštuju i paze naše najstarije sugrađane. Upravo su oni ti koji najviše cene i trud i rad i izgradnju naše zemlje. Zato sam sigurna da će upravo penzioneri podržati dalji razvoj, izgradnju naše Srbije i da će glasati za listu „Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane", rekla je Kisić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taško

    24. novembar 2023 | 14:28

    Interesantan sam znati kakva su predviđanja za 2037.

  • Zeljko

    24. novembar 2023 | 14:27

    Sa ovim cenama,malo je i 1000e

  • Mica

    24. novembar 2023 | 14:25

    G- djo, imate li vi na umu proste činjenice: 1. ko živ ko mrtav do 2027. i 2. ko će biti na vlasti te "magične" godine.Treba poštovanje za penzionere, dosta su bili " sića" za potkusurivanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA