≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vučić na predizbornom skupu SNS u Užicu: Rešili smo da nešto uradimo za naš narod i promenimo lice Srbije

T. U.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najavio je i da će se graditi i brza saobraćajnica prema Užicu do Bele zemlje ka Višegradu

  • 56
Aleksandar Vučić Užice SNS predizborni skup Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Užicu se održava predizborni skup koalicije okupljene oko SNS i liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Predizborni skup je počeo himnom koju je izveo Dejan Petrović bend.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je da je sadašnja vlast rešila da nešto uradi za naš narod i promeni lice Srbije.

Aleksandar Vučić Užice SNS predizborni skup Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

"Govorili su za autoput - pa nemoj kroz tu opštinu, daj malo ovamo, a niko nikad ništa ne uradi. Ali to da sede i da pričaju u kafani, da sede da pričaju uz jagnjetinu i da objasne po jedno stotinu puta kuda treba da ide autoput, to smo svaki dan radili. Svi političari u ovoj zemlji. A onda smo konačno rešili da nešto uradimo za naš narod. Rešili da promenimo lice ove zemlje. Rešili da pokažemo da možemo nešto da napravimo", rekao je Vučić.

Istakao je da se sada završava najteža deonica autoputa Miloš Veliki do Požege.

"Autoput do Požege je najteži deo autoputa, zbog tunela Munjino Brdo i Laz, koji će biti drugi i treći po veličini iza fuškogorskog tunela, dakle više od tri kilometra dužine teških tunela. Kada to budemo završili, a završićemo za šest ili sedam meseci", rekao je Vučić.

Kazao je da će biti nastavljena gradnja autoputa ka Arilju, Ivanjici, Dugoj Poljani i Sjenici.

Aleksandar Vučić Užice SNS predizborni skup Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

"I odatle idemo iz Duge Poljane ka Novoj Varoši sa brzom saobraćajnicom da bismo mogli južno-zlatiborski deo Prijepolja, Priboja i Nove Varoši da spojimo sa autoputem", rekao je Vučić.

Najavio je i da će se graditi i brza saobraćajnica prema Užicu do Bele zemlje ka Višegradu.

"Time bismo rešili i Zlatibor i Mokru Goru, taj prelepi deo Srbije, ali i Užice, da kao grad možemo da dovodimo mnogo više investitora i otvaramo fabrike", istakao je Vučić.

Vučević: Izbor 17. decembra je između Vučića i Đilasa

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras da građani Srbije na izborima 17. decembra imaju samo dve opcije, ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas, a sve ostalo, kako je rekao, suštinski ne postoji.

"Imate dva politička izbora. Imate dva politička puta. Imate dve politike. Na neki način imate i dve Srbije. Imate ovu pravu, narodnu Srbiju, Srbiju koja neće da stane. Srbija koja ide napred. Srbija koja se bori za sve njene građane. Imate Srbiju zakatančenih fabrika, izgubljenih radnih mesta, bez puteva, autoputeva, bez lekova, bez pomoći porodicama kojima je pomoć potrebna. Srbija koja se stidi sama sebe. Srbija koja ne sme da pobeđuje, nego mora uvek biti tamo gde su poraženi", poručio je Vučević na predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ u Sportskoj hali u Užicu.

Užice SNS predizborni skup Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Dodao je da će biti kako narod odluči. On je prisutne podsetio kroz šta je sve Srbija u proteklih 11 godina prošla najveće poplave, najveće migracije, najteže ekonomske mere, dve godine korone, borbe za ljudske živote, posle toga rat u Ukrajini i pritisci na Srbiju, sve do poslednjeg sukoba između Izraela i Palestine.

"Pri tome ta živa rana naša, Kosova i Metohija, je otvorena i sipaju so na nju svaki dan, godinama, godinama, decenijama, a ipak, zahvaljujući vama, zahvaljujući narodu Srbije, građanima i uvek ono što istaknem ne iz nekog idolopoklonstva, nego iz činjenice istine i u snažno liderstvo predsednika države, tada i premijera, danas predsednika države Aleksandra Vučića, Srbija ne da nije stala, nego se uzdigla", rekao je Vučević.

On je pozvao sve prisutne da 17. decembra uzmu olovke u ruke i glasaju, jer je, kako je rekao, samo jedan izbor.

"Samo jedna opcija za Srbiju koja nema vremena da čeka, za Srbiju koja neće da bude poražena nego da je na strani pobednika gde je uvek bila, na listićima, na listiću broj 1 lista Aleksandar Vučić. Srbija ne sme da stane, u pobedi za Srbiju, za svu našu decu i za njihovu decu", poručio je Vučević.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić: Srbija je vojno neutralna zemlja i zna se ko upravlja i komanduje Vojskom Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA