≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić: SPS će pokazati da je važan nosilac političkog života

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić je naveo i da sadašnja opozicija predstavlja "ostatak i froncle nekadašnjeg DOS-a"

  • 6
RSRPSKA MUP SLAVA oto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je da ta stranka očekuje da će svojim iskustvom i idejama, ali i rezultatima na izborima pokazati da je važan i odgovoran nosilac političkog života Srbije i da će zajedno sa SNS nastaviti vođenje nezavisne i uspešne politike u interesu svih građana i srpskog naroda u celini.

Dačić je prilikom posete Kragujevca ocenio da su izbori 17. decembra nastavak izbora od 24. septembra 2000. godine na kojima opet na drugoj strani postoji DOS, sa kojima, kako je rekao, "treba da se završi na predstojećim izborima".

"DOS je najveće zlo u novijoj istoriji srpskog naroda i Srbije, u čije vreme su rasprodate i opljačkane fabrike i radnici ostavljeni na ulici", rekao je Dačić i dodao da je za vreme njihove vlasti srušena Državna zajednica Srbije i Crne Gore i jednostrano proglašena nezavisnost Kosova i Metohije.

Dačić je naveo i da sadašnja opozicija predstavlja "ostatak i froncle nekadašnjeg DOS-a", uz već viđenu prevaru da birači koji vole Srbiju glasaju za navodno patriotsku desnicu, a koja će se kasnije, kako je rekao, udružiti sa onima koji imaju antisrpsku politiku, na čelu sa Đilasom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    6. decembar 2023 | 17:37

    На жалост тачно,зато смо ту где и јесмо. Тапкамо већ 30 година у месту а њима све боље и боље.

  • Lira

    6. decembar 2023 | 17:25

    Ne znam sta su oni, ali znam sta si ti. Uz svaku vlast i bivsih i sadasnjih si bio ti. Pa onda o kojim bivsim ti pricas?! Sve afere koje su bile, su bile Daviceve i sad glumi nekog postenjaka.

  • Mosna

    6. decembar 2023 | 17:48

    🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA