≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dačić: SPS ne menja svoje mišljenje jer se bori za najpravičnije ljudske potrebe

E. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U teškim vremenima morate da imate jako državno rukovodstvo i da vodite politiku u interesu države i naroda, poručuje lider socijalista na skupu u Lazarevcu

  • 3
Ivica Dačić Foto: Filip Plavčić

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić podsetio je u obraćanju na predizbornom skupu u Lazarevcu da su retke partije koje traju 33 godine, a još ređe one koje kao SPS sve vreme šalju iste poruke o ključnim idejama i s ponosom je istakao da SPS ne menja svoje mišljenje jer se bori za najpravičnije i večite ljudske potrebe, a to su socijalizam i patriotizam.

"U teškim vremenima morate da imate jako državno rukovodstvo i da vodite politiku u interesu države i naroda. Najbolja opcija po mom mišljenju za Srbiju je Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer, ali na kraju će ipak narod odlučiti. Zato verujem da ćete u narednim danima biti odlučni da se, baš kao i ja, rukujete sa svakim čovekom koga sretnete, da popričate, da se uverite da većina ljudi želi dobro svojoj zemlji, želi dobro za sebe i svoju porodicu, želi sigurnu i stabilnu i nezavisnu Srbiju koja će da napreduje", rekao je Dačić.

Kako se navodi u saopštenju SPS, Dačić je naveo da u Lazarevcu, gde je SPS uvek imao najbolje rezultate, sada mogu još bolje i jače i to treba da pokažu i na izborima u Beogradu.

"Zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Jedinstvene Srbije, stranke Zelenih Srbije, udruženje Naša Drina, Saveza penzionera Srbije i uz podršku koju bezrezervno pružamo Srpskoj naprednoj stranci, očekujem da ćemo u Beogradu osvojiti veliku većinu. Mi to možemo i moramo i zato je važno da svi 17. decembra glasamo i za Beograd i za Srbiju!", poručio je Dačić.

On je ocenio da je 5. oktobar 2000. godine "bio jedna velika prevara" i dodao opozicija i sada planira nešto sllično.

"I takvu prevaru oni i sada planiraju. Ovo je sve isto, samo je drugo pakovanje. Jedina šansa da oni osvoje većinu jeste da se mi posvađamo sa SNS. Pa nismo baš ni mi glupi", rekao je Dačić.

Predsednik SPS je obećao da će braniti Srbiju na najbolji mogući način, jer je to, kako kaže, njegov posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    9. decembar 2023 | 14:38

    Dosta bre vise preobuceni komunisti 8% je vas plafon cuti molim te

  • bg

    9. decembar 2023 | 13:33

    Promenili ste ga 10 puta,bili ste sa svima u vlasti nije narod zaboravio

  • Mi

    11. decembar 2023 | 12:05

    To je tvoje misljenje a ne grafjana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA