Vreme čitanja: oko 1 min.

Održana predizborna konvencija koalicije SPS-JS-Zeleni Srbije: "Svako dete mora da ima šansu"

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik SPS Ivica Dačić poručio je da su dva temeljna principa ove koalicije

  • 2
SPS JS Foto: Privatna arhiva

Na predizbornoj konvenciji koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije, oboren je rekord posećenosti jagodinske hale sportova koja je izgrađena 1978. godine. Preko 6.000 Jagodinaca, iz grada Jagodine i jagodinskih sela došlo je da da podršku ovoj koaliciji.

Predsednik SPS Ivica Dačić poručio je da su dva temeljna principa ove koalicije, a to su socijalna pravda i patriotizam.

- Svako dete mora da ima istu šansu bilo da je iz Končareva kraj Jagodine ili iz centra Beograda. To je naša politika - rekao je Dačić.

Pedsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma upitao je prisutne "da li ste zadovoljni radom ove koalicije, koja vodi Jagodinu od 2004. godine do danas", nakon čega je 6.000 ruku bilo u vazduhu, tako da je jednoglasno data podrška radu ove koalicije u Jagodini.

Marković je rekao da Ivica Dačić kao budući premijer Srbije neće dozvoliti da neko menja krštenicu i ličnu kartu Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    13. decembar 2023 | 12:23

    Vaše dete?

  • Ana

    13. decembar 2023 | 19:45

    Svakom detetu ćemo pružiti šansu da ima srećno detinjstvo a ta deca kad napune 18 godina sama će odlučivati šta će dalje u životu. Isto kao što mi imamo tu šansu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA