≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević objavio spektakularan video iz SPENS-a: Potrebna nam je jedna politika i zato Srbija ne sme da stane

Ekipa Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četiri dana nas dele od izbora, od jednih od najvažnijih izbora poslednjih decenija

  • 7
Miloš Vučević Printskrin: Instagram/milosvucevic

Svi na izbore, jedan broj, jedna država, jedna lista, jedna ljubav, jedna država, podrška listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" - poručio je Miloš Vučević, a prenosi 24 sedam.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je sinoć na završnog mitingu u Novom Sadu da su pred građanima u nedelju najvažniji izbori i podsetio na Srbiju pre 2012. godine. On je novim videima prikazao atmosferu sa mitinga u prepunom SPENS-u.

-Četiri dana nas dele od izbora, od jednih od najvažnijih izbora poslednjih decenija. Četiri dana od odluke šta će biti sa Srbijom, sa svima nama, a izbor je toliko jasan, nikad jasniji, sve maske su pale. Nema više priča koje smo slušali u prethodnim kampanjama. S jedne strane jedna lista, narodna "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" protiv svih drugih lista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Sve druge liste bez obzira koje su boje imaju zajednički imenitelj, zajedničkog gazdu, političkog i finansijskog, Dragana Đilasa. 17. decembra Srbija se pita: Ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas, nema 4. nema 5. Ili glasate da nastavimo da gradimo i jačamo Srbiju, da nam se više dece rađa, da imamo bolju i snažniju vojsku, ili hoćete da se vratimo u period 2012. godine kada smo gubili fabrike, radna mesta, Crnu Goru, kad su krenuli da nam otimaju КiM, kad smo bili poraženi, poniženi, to su godine koje su nam pojeli skakavci. Samo je njima bilo bolje, a svima drugima bilo gore - rekao je Vučević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    14. decembar 2023 | 12:51

    Ovde ima najmanje novosadjana i novosadjani su "odlepili" od haosa koji su napravili stotine autobusa. Pola grada su blokirali....

  • Ana

    14. decembar 2023 | 12:03

    Velicanstven skup.

  • Marija

    14. decembar 2023 | 12:53

    Vučić, kroz sve ove izjave, promoviše politiku odgovornosti, transparentnosti i čvrstog vođstva, nudeći jasan put ka budućnosti Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA