≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dačić poslao važnu poruku građanima: Za vreme koje dolazi, treba nam prvi tim

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nedelju, donećemo odluke od kojih zavisi kako će svaka porodica da živi, kako će naša velika porodica - Srbija, da živi, rekao je Dačić

  • 0
Ivica Dačić Foto: Filip Plavčić

Ivica Dačić, nosilac liste koalicije SPS-JS-Zeleni, poslao je važnu poruku građanima koji će u nedelju, 17. decembra, kako je naveo u video poruci, svojim glasom odlučivati kako će naša Srbija izgledati u naredne četiri godine.

- U nedelju, donećemo odluke od kojih zavisi kako će svaka porodica da živi, kako će naša velika porodica - Srbija, da živi. Izbori su prilika da zajedno potvrdimo da Srbija ide pravim putem. Putem razvoja, zapošljavanja, viših plata i penzija, novih puteva, škola, bolnica, novih životnih prilika - naveo je Dačić i dodao:

- Mnogo posla je pred nama. Sačuvaćemo naš narod na Kosovu i Metohiji. On nema drugu državu osim Srbije. Samo u stabilnoj Srbiji možemo da ostvarimo sve što želimo. U nedelju glasajte za takvu Srbiju i nećete pogrešiti. Za vreme koje dolazi na čelu Srbije treba nam prvi tim. Zato, Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer. Dajmo glas za razvijenu, slobodnu i dostojanstvenu Srbiju. Živela Srbija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA