≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ambasador Đurić glasao u Vašingtonu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na biračkom spisku Ambasade u Vašingtonu nalazi se 269 registrovanih birača, u Njujorku 330, a u Čikagu 539 državljana Srbije

  • 2

Ambasador Srbije u SAD i potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Đurić glasao je danas u Ambasadi Srbije u Vašingtonu, piše Tanjug.

Đurić je, ubacujući listić u glasačku kutiju, poželeo sreću svima u Srbiji na sutrašnjim vanrednim parlamentarnim izborima.

Prema odluci Republičke izborne komisije, glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije održava se danas na biračkim mestima u SAD, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu i Portugaliji.

Na teritoriji SAD, državljani Srbije koji su se blagovremeno prijavili za glasanje na vanrednim parlamentarnim izborima biračko pravo mogu ostvariti danas od 7 do 20 časova po lokalnom vremenu na biračkim mestima u Vašingtonu, Njujorku i Čikagu.

Na biračkom spisku Ambasade u Vašingtonu nalazi se 269 registrovanih birača, u Njujorku 330, a u Čikagu 539 državljana Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA