Vreme čitanja: oko 1 min.

Pastor objasnio kakvu je kampanju imao: Išli smo od mesta do mesta

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadam se dobrom izbornom rezultatu i da će i ubuduće u parlamentima biti snaga koja će zastupati interese naših građana, kao i ovde u okolini gde živimo

  • 0
Balint Pastor Foto: Wikimedia/VMSZ

Vršilac dužnosti predsednika Saveza vojvođanskih mađara i nosilac republičke izborne liste SVM Balint Pastor izjavio je da se nada dobrom rezultatu na današnjim izborima.

"Pozvao bih građane da izađu na izbore i daju svoj glas na republičkim, parlamentarnim i pokrajinskim izborima. Ja sam to dosta rano danas učinio. Očekujem da će izlaznost biti velika i da će građani odlučiti kome će poveriti većinu u parlamentu, i Narodnoj skupštini Republike Srbije i u Pokrajinskom parlamentu", rekao je Pastor novinarima.

Dodao je da misli da je SVM imao dobru kampanju.

"Mislim da smo imali dobru kampanju, da smo išli od mesta do mesta i svim građanima objasnili šta je ono što zastupamo i za šta se zalažemo. Nadam se dobrom izbornom rezultatu i da će i ubuduće u parlamentima biti snaga koja će zastupati interese naših građana, kao i ovde u okolini gde živimo", poručio je Pastor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA