Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeda posle glasanja: "Ovo je bila čudna kampanja, nisam bio u prilici da uradim sve što sam hteo"

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važno mi je što sam razgovarao sa ljudima, što je Srbija mogla da me čuje, ne zbog mene lično već zbog svih nas. Treba da glasamo da budemo drugačuji. Mora da bude drugačije

  • 4
Izbori 2023 Čedomir Jovanović Foto: Tanjug/Marko Đoković

Nosilac liste “Mora drugačije” Čedomir Jovanović poručio je danas nakon glasanja, da izbori treba da nas učine boljim i jačim, a ne da budu jos jedan rov koji će biti iskopan izmedju nas. “Potreban nam je mir.

Teško vreme je pred nama.

Nikad komplikovaniji i brutalnji svet nije bio nego danas” rekao je Jovanović.

Jovanović je dodao da su neka teška pitanja ostala otvorena koja je njegova generacija nasledila, istakavši da je neophodno na ta pitanja dati odgovor kako ne bi bila teret za našu decu.

Naglasio je da je bila čudna kampanja i da mu je žao što nije bio u prilici da uradi sve što je želeo jer, kako je dodao, to nije bilo fizički moguće.

“Važno mi je što sam razgovarao sa ljudima, što je Srbija mogla da me čuje, ne zbog mene lično već zbog svih nas. Treba da glasamo da budemo drugačuji. Mora da bude drugačije” naglasio je Jovanović. On je rekao da svi treba da budu pametni prilikom glasanja kako bi sutra bilo bolje vreme i dodao da je uvek verovao u naše društvo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA