Vreme čitanja: oko 1 min.

Petković: Na izborima se odlučuje da li će srpski narod ostati na svom KiM

Ekipa Telegrafa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zato je od posebne važnosti da pobedi lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer upravo prva tačka našeg programa razvoja i budućnosti Srbije jeste odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije

  • 0
Petar Petković Foto: privatna arhiva

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i član Predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petkovićporučio je da će se na današnjim izborima pre svega odlučivati o tome da li će srpski narod na Kosovu i Metohiji ostati i opstati u svojoj državi Srbiji i na svom Kosovu i Metohiji, prenosi Tanjug.

"Zato je od posebne važnosti da pobedi lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer upravo prva tačka našeg programa razvoja i budućnosti Srbije jeste odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Ako želimo da se nastavi sa povećanjem plata, penzija, uopšte ubrzanog ekonomskog razvoja zemlje, novih pruga, puteva i svega onoga što donosi boljitak našem narodu, svim građanima Srbije, neophodno je da pobedi lista Srpske napredne stranke, 'Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane' ", rekao je Petković posle glasanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA