≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Brnabić posle glasanja spomenula suparnike: "Čitava kampanja opozicije je bila obeležena mržnjom"

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisu ponudili ništa građanima Beograda ni Srbije", rekla je Ana Brnabić

  • 0

Predsednica Vlade Srbije i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić rekla je danas da očekuje da će lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" pobediti na ovim izborima.

"Nadam se da će ljudi glasati za rezultate, da će glasati za plan i program, za jasnu viziju, nadam se da će glasati protiv mržnje, nadam se da će pobediti pristojna i normalna Srbija", izjavila je Brnabić posle glasanja u opštini Savski Venac. Ona je navela da se nada da će izborni dan proći u redu i miru, kao i da će svi koji imaju pravo glasa izaći na izbore.

"Očekujem da će svi oni koji imaju pravo glasa izaći da glasaju i time doprineti tome kako će Srbija izgledati do 2027. godine, kako će izgledati Beograd", naglasila je Brnabić.

Komentarišući kampanju, Brnabić je ukazala da je ovo jedna od najprljavijih kampanja opozicionih stranaka do sada. "Najprljavija zato što je krenula sa brutalnim i monstruoznim uvredama i insinuacijama na račun majke predsednika Aleksandra Vučića, nastavila se napadima na njegovog šestogodišnjeg sina.

Čitava kampanja opozicije je bila obeležena mržnjom, nisu ponudili ništa građanima Beograda ni Srbije", rekla je Brnabić. Brnabić je ocenila da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" jedina koja je ponudila plan, program i ciljeve do 2027. godine. "Nismo se bavili mržnjim, nismo se bavili optužbama, uvredama. Bavili smo se rezultatima i time šta želimo da uradimo za građane Srbije i zajedno za građane Srbije do 2027. godine", zaključila je Brnabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA