≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Šešelj: Radikali izuzetno nezadovoljni rezultatima izbora

I. A.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je rekao, na osnovu podataka štaba SRS sa više od 18 odsto obrađenih biračkih mesta za republičke izbore, Srpska radikalna stranka osvojila je 1,8 odsto glasova

  • 8
IZBORI IZJAVA ŠEŠELJ Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je večeras da je SRS izuzetno nezadovoljna rezultatima danas održanih izbora.

Kako je rekao, na osnovu podataka štaba SRS sa više od 18 odsto obrađenih biračkih mesta za republičke izbore, Srpska radikalna stranka osvojila je 1,8 odsto glasova.

"Mi smo svesno bili u jednoj izrazito neravnopravnoj borbi, sa veoma ograničenim resursima medijske, finansijske i svake druge prirode. To su okolnosti koje smo mi znali i svesno smo ušli u ovu izbornu kampanju. Ali, kao i uvek, za nas je slobodno izjašnjena demokratska volja građana Srbije svetinja. Nikada nećemo kriviti nikoga drugog za naš izborni neuspeh. Radićemo na tome da izborna volja građana Srbije bude u našu korist", istakao je Šešelj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Aleksandar Šešelj: Radikali izuzetno nezadovoljni rezultatima izbora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    17. decembar 2023 | 23:28

    Najbolje bi bilo da ugasite stranku,i da pocnete da radite nesto drugo.Da idete da radite u nekoj firmi 8 sati u tri smene pa da vidite kako je raditi u firmi,i kad treba poturiti svoja ledja da zaradite za hleb.A ne da dobijate pare od drzave i nista neradite.

  • ZEMUNAC

    17. decembar 2023 | 23:49

    KAKVI STE? I TO VAM JE PREVISE STO STE DOBILI! .

  • Jovica Nenadović

    17. decembar 2023 | 23:20

    Glasao sam za vas na republičkom ne i na Beogradskom jer ste sa Sns om u koaliciji a resio sam da ne glasam za njih opet, jer živim isto bedno i još gore nego pod dosmanlijama.Kako nebi dao glas ni Vučiću ni ovima bez plana glasah za vas i za Rusku stranku na Bg izborima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA