≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoren šampanjac odmah posle Vučićevog obraćanja: Veliko slavlje u štabu SNS-a

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veselje je počelo odmah po saopštavanju prvih rezultata

  • 2

Odmah nakon što je Aleksandar Vučić izneo podatke na osnovu uzorka od 76 odsto uzorka i najavio pobedu, u štabu SNS-a počelo je veliko slavlje.

Otvoren je šampanjac, a istaknuti članovi, među kojima su Miloš Vučević, Aleksandar Šapić i Ana Brnabić, prvi su prišli da nazdrave.

- Što se tiče republike Srbije, na osnovu uzorka od 76 odsto, Srbija ne sme da stane ima 46,5, Srbija protiv nasilja 23,5, SPS 6,5 odsto, NADA 4,9%, Nestorović 4,7% i SVM 1,9% (6 ili 5 mandata)- naveo je Vučić.

Do sada, dodao je, nisu našli nijedno biračko mesto u Srbiji da Lista Srbija ne sme da stane je dobila manji broj glasova, u apsolutnom broju, nego na prethodnim izborima.

- Što se Beograda tiče, Lista Srbija ne sme da stane je prva sa 38,5 odsto glasova, drugoplasirana sa 35 odsto je Srbija protiv nasilja, na trećem mestu sa 6 procenata je NADA i 5,4 SPS i 5,1 Nestorović. Siguran sam da će gradonačelnik da bude Aleksandar Šapić, ali očigledno je da u Beogradu to zavisi od dva faktora, sa kim će gospodin Nestorović želeti da formira većinu - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako se slavilo u izbornom štabu SNS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA